Δέντρα ξεριζώθηκαν και καταπλάκωσαν σχολεία, εκκλησίες και σπίτια στον Τόπειρο

5 Απριλίου 202019:32

Το σκληρό της πρόσωπο έδειξε η κακοκαιρία και στον Δήμο Τοπείρου αφού σε πολλά χωριά δέντρα ξεριζώθηκαν και καταπλάκωσαν με ορμή σχολικά κτίρια, εκκλησίες, ακόμη και κάποια λίγα σπίτια. 

Μεταξύ άλλων περιστατικών, στη Μέλισσα το κτίριο της εκκλησίας δέχθηκε “επίθεση” από δέντρο λόγω του μανιώδους αέρα ενώ στο Όλβιο οι υπηρεσίες του δήμου κάνουν επιχείρηση απομάκρυνσης δέντρου από το σχολείο του χωριού.

Οι υπάλληλοι του δήμου προσέτρεξαν και στο Π. Άβατο όπου δέντρο μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ δημιουργώντας πρόσκαιρα προβλήματα. 

Το έργο των υπαλλήλων κάτω από τις πολύ δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες συντονίζουν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Ψεμματάς, Μουμίν Χαλήτογλου και Σμαρώ Βαχαρέλη, οι οποίοι επίσης προσέτρεξαν άμεσα στα χωριά που βιώνουν τις τελευταίες ώρες την κακοκαιρία που πλήτει την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το ευχάριστο είναι πως, σε όλες τις περιπτώσεις, γίνεται αναφορά μόνο σε υλικές ζημιές.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr