Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθεστώς…Ολοκληρωτικό!

20 Ιανουαρίου 201915:56

Το μήνυμα του συλλαλητηρίου είναι σαφές, ο Ελληνικός Λαός δεν θέλει αυτή την Συμφωνία. Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν χιλιάδες και η αστυνομία έπρεπε να είναι ψύχραιμη στις προκλήσεις θα που θα δεχόταν

Όμως και πάλι, όπως και στην Θεσσαλονίκη, η αστυνομία επιλέγει να πετάξει χημικά σε μερικές δεκάδες, μια πράξη εγκληματική αν σκεφτεί κανείς τον όγκο του κόσμου και τι θα συνέβαινε αν χρειαζόταν ένα ασθενοφόρο να φτάσει το σημείο.

Είναι βέβαιο πλέον, ότι η αστυνομία έχει πολιτική εντολή να πετάει δακρυγόνα και να διαλύει συγκεντρώσεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση την πολιτεία

Πηγές Αστυνομίας – 100.000 οι διαδηλωτές – 300 και όχι 3000 τα λεωφορεία

Η αστυνομία με ανακοίνωση τους καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η συμμετοχή του κόσμου ανέρχεται στις 100.000 ενώ ο αριθμός των λεωφορείων είναι στα 300.

Οι αστυνομικοί πέταξαν χημικά για να διαλύσουν τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Επεισόδια έξω από τη Βουλή, στις σκάλες που οδηγούν στο βασικό κτίριο, σημειώθηκαν λίγο πριν τις 14:30, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων αδιακρίτως, με συνέπεια ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών που βρισκόταν στο σημείο, να απομακρυνθεί εσπευσμένα, με κίνδυνο να υπάρξουν τραυματισμοί.

Με αφορμή την επίθεση από μία ελάχιστη μερίδα διαδηλωτών, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, προκαλώντας τη διάσπαση της μεγάλης συγκέντρωσης ακριβώς μπροστά στη Βουλή.

Αρχικά, μία ομάδα διαδηλωτών θέλησαν να ανέβουν τη σκάλα, βρίσκοντας αντίσταση από μία διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι τους εμπόδισαν να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr