Δεν λέγαμε για τον μόνο σοβαρό υποψήφιο δήμαρχο; Το απέδειξε ξανά!

25 Μαΐου 201912:00

Και αφού μια εταιρεία είδε την σοβαρότητα του ανθρώπου αυτού, αλλά και τις προτάσεις του για τον Δήμο, αποφάσισε να τον βοηθήσει στον προεκλογικό του αγώνα. Όμως ο Κώστας Αντωνιάδης, είναι κάτι άλλο, δεν είναι σαν τον Βασίλη Τσολακίδη που από την μια δηλώνει συριαζαίος και από την άλλη τρέχει στο ΠΑΣΟΚ να πάρει χρίσμα. 

Έτσι όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που απέστειλε ο Κ.Αντωνιάδης:

Θέλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα σε γνωστή εξαγωγική εταιρεία η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Η συγκεκριμένη εταιρεία, πιστεύοντας το προγραμματικό μας πλαίσιο για το Δήμο Αβδήρων, μας δώρισε ένα σημαντικό ποσό, (2.100 ευρώ) για να συμβάλει στο προεκλογικό μας αγώνα.

Σε συνεννόηση μαζι τους, αποφασίσαμε να μην επενδύσουμε τα χρήματα αυτά στην ενοικίαση εκλογικού κέντρου και στην ενοικίαση ακριβού ήχου και φωτορυθμικών για τις ομιλίες μας. Με τα χρήματα αυτά προβήκαμε στην αγορά ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για συμπολίτη μας στο χωριό Διομήδεια.

 Ήταν το αυτονόητο και το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε.

Εάν έχεις ειλικρινή επικοινωνία και δεν μονολόγεις με τους πολίτες, αλλά κυρίως τους ακούς δεν χρειάζεσαι ούτε δυνατό ήχο, ούτε φωτορυθμικά.

«Το βαθύ ποτάμι δεν βουίζει».

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης

κ. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr