Δεν έβγαλαν απλώς το δέντρο αλλά «τσιμέντωσαν» τη βάση στη Μ. Βόγδου! Σοκ με τα δέντρα στο κέντρο της Ξάνθης

16 Αυγούστου 201309:30

Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, μετά το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr και την τοποθέτηση του Τάσου Θεοδωρίδη στο Δελτίο του Καναλιού 6 προχώρησε άμεσα, την Τετάρτη, στην τοποθέτηση νέου δέντρου στην οδό Γ. Σταύρου, όπου είχε «εξαφανιστεί» προκειμένου να χωρούν τα οχήματα και να μην «διαταραχθούν» τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν αναπτυχθεί. (φωτο 2)

Όμως κάποιοι άλλοι, σε ένα άλλο σημείο του κέντρου, έκαναν την αυθαιρεσία αντικείμενο παγκόσμιου ρεκόρ. Όχι απλώς αφαίρεσαν το δέντρο αλλά γέμισαν τη βάση με τσιμέντο για να μην επιχειρήσει κανείς να τοποθετήσει νέο! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην οδό Μ. Βόγδου απέναντι από τα δικαστήρια.

Με τον τρόπο αυτό, ο επιτήδειος ή οι επιτήδειοι που αφαίρεσαν το δέντρο, θέλησαν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα μπορεί ο Δήμος να το αντικαταστήσει σύντομα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε πεζοδρόμιο και δεν φαίνεται να δημιουργεί «προβλήματα» σε θαμώνες ή επιχειρηματίες για πάρκινγκ ή για διέλευση οχημάτων.

Το νέο περιστατικό που φέρνει στο φως το XanthiPress.gr, είναι πράγματι εντυπωσιακό ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται ο τρόπος που θα αντιδράσει ο Δήμος σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση !20130814_232058

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr