Δεν μπορούν να προωθήσουν τον εαυτό τους και θέλουν να σώσουν την Ξάνθη

21 Μαρτίου 201914:59

Αν ρωτήσεις τον κόσμο στον Δήμο Ξάνθης, αλλά και στους άλλους δήμους, γιατί πρέπει θα ψηφίσεις έναν δήμαρχο, θα σου πούνε όλοι ότι είναι καλό παιδί.

Και επειδή δεν ψάχνουμε γαμπρό για τον Δήμο Ξάνθης, αλλά κάποιον να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις, και επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πει πιο είναι το σχέδιο του και το όραμα του για τον Δήμο, θα τους κρίνουμε από την δραστηριότητα τους ως υποψηφίους Δημάρχους. 

Για τους παρακάτω ας μην τους κρίνουμε καλύτερα για τι έκαναν επί δεκαετίας στα κοινά και έχουν και θράσος να ξαναδιεκδικούν.

Ο Πασχάλης Λύραζτης και ο Μανώλης Τσέπελης, είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Ο πρώτος είναι  ταπεινός, κάνει ότι μπορεί για να πάει το κέντρο πολιτισμού στο πάτο, ενώ ο δεύτερος δεν αφήνει κανέναν παραπονούμενο, τους χαιρετάει όλους. 

Αλλά το τι θα κάνουν ως δήμαρχοι, το δείχνουν ήδη με το τρόπο που προωθούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Δημιούργησαν εργαλεία επικοινωνιακά (ο θεός να τα κάνει) και μόνο που δεν έβαλαν την φωτογραφία από τα βαφτίσια 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr