Δεν ήταν αρκετά χάλια οι υποψηφιότητες για τον Δήμο, και έτσι ανακοίνωσε και ο Λύρατζης

15 Φεβρουαρίου 201913:59

Επειδή οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Ξάνθης δεν ήταν αρκετά χάλια, ο Πασχάλης Λύρατζης με αλτρουισμό και κάνοντας πέτρα την καρδιά, έθεσε τον εαυτό του στην κρίση των αποσβολωμένων πλέον Ξανθιωτών, και έτσι πάμε στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης επιλέγοντας ότι να ναι,

Αναλυτικά τι θα κάνει αφού πάτωσε τον πολιτισμό στην Ξάνθη

Ξανθιώτισσες  και  Ξανθιώτες,

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από κρίση αξιών και θεσμών, σε μία εποχή που ο δημότης αμφισβητεί τις προθέσεις όλων αυτών που ασχολούνται με τα κοινά, αποφασίσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας.

Η Ξάνθη μας χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, χρειάζεται νέες ιδέες, νέες νοοτροπίες, νέες απόψεις,  χρειάζεται νέο όραμα και πολύ δουλειά.

Χρειάζεται ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δουλεύουν και πολύ περισσότερο ότι ξέρουν να ακούν.

Στο πλαίσιο αυτό  πιστεύουμε ότι  ο   Πασχάλης Λύρατζης   ως επικεφαλής του συνδυασμού μας μπορεί να αλλάξει την πόλη μας, να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος  γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει να δουλεύει.

Χρειαζόμαστε  έναν άνθρωπο που έχει εντιμότητα , ειλικρίνεια  και εμπειρία.

Αντίπαλος μας, τα καθημερινά προβλήματα του δημότη.

Σύμμαχός μας , η όρεξη μας για δουλειά και η παρουσία μας σε κάθε γειτονιά δίπλα στον δημότη.

Αυτό που λείπει σε όλους μας, είναι μία πόλη καθαρή, μία πόλη ανθρώπινη , μία πόλη με υποδομές, με κολυμβητήριο, με πρόνοια για τα αδέσποτα, με σεβασμό για την φύση, με νέες τεχνολογίες, μια πόλη που θα ανήκει στους δημότες της .

Στηρίζουμε τον   Πασχάλη Λύρατζη  γιατί σκοπός μας είναι να  δημιουργήσουμε μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, να δημιουργήσουμε την ΞΑΝΘΗ που όλοι αναπολούμε και όλοι ονειρευόμαστε .

Έχουμε την υποχρέωση να το κάνουμε για εμάς και τα παιδιά μας .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr