Δεν αρέσουν οι Γέφυρες στον Ανέστη Αντωνιάδη

25 Φεβρουαρίου 201923:02

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Γέφυρα», με στόχο τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου «ικανού να φράξει το δρόμο στις συντηρητικές πολιτικές και να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη η χώρα». 

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Νίκος Αντώνης Λιάκος, Παναγιώτης Παναγιώτου, Νίκος Μπίστης, Σωτήρης Βαλντέν, Κωστής Παπαϊωάννου, Μαρία Ρεπούση και Φωτεινή Σιάννου ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας. 

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστη Αντωνιαδη, ο οποίος έγραψε:

Φίλτατοι για να τελείωνουμε με ΓΕΦΥΡΕΣ, ΡΥΑΚΙΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ κτλ, μη ασχολείστε «που θα πάνε οι «αντι-δεξιοί» ψήφοι, οι οποίοι φθίνουν συνεχώς.
Να ασχοληθούμε τι θα κάνουν και οι «αντι-αριστεροί» ψήφοι που αυξάνουν συνεχώς. Αυτοί θα ειναι το κλειδί, σε αύξηση ποσοστών, επιρροής και εκλογικής νίκης.
Γιατι πολυ απλά αυτοί που ασχολούνται αυτήν την περίοδο με την κεντροαριστερά και τον προοδευτισμό, ειναι οι ίδιοι που φρόντισαν να ευτελίσουν τους όρους “αριστερά” και “προοδος”. Ας μην το κουράζουμε περαιτέρω.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr