“Δεμένο” όλο το Σάββατο στο Λιμάνι Καβάλας το European Express. Διάσταση απόψεων και εκνευρισμός !

9 Αυγούστου 201421:55

«Δεμένο» στο λιμάνι της Καβάλας έχει μείνει από το μεσημέρι του Σαββάτου το πλοίο ΕuropeanExpress, που επρόκειτο μα ταξιδέψει για Λήμνο, Μυτιλήνη Χίο και Βαθύ.

Η καθυστέρηση έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους 2.000 επιβάτες του πλοίου ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διενέξεις μεταξύ προσωπικού και επιβατών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, “NEL Lines”, η καθυστέρηση οφείλεται σε επίσχεση εργασίας 12 μελών του πληρώματος του πλοίου: Καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση της εταιρείας για επίλυση του ανωτέρω θέματος, ούτως ώστε το πλοίο να αναχωρήσει προς Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία που φαίνεται να είναι και η πιθανότερη εκδοχή.

Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή « Το προγραμματισμένο για αναχώρηση δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS στις 12.00 από το λιμάνι της Καβάλας , εξακολουθεί να παραμένει αγκυροβολημένο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας μέλους της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος το οποίο ως περιστατικό διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Καβάλας”.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το δρομολόγιο επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22.00, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, και ότι το μέλος που είχε αδιαθετήσει επέστρεψε στο πλοίο. Τελικά το πλοίο αναχώρησε στις 22.10

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr