Δελτίο τύπου από το Music Day Xanthi Team για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

27 Ιουνίου 201411:00

Aπό τους διοργανωτές της ιδιαίτερα επιτυχημένης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, εκδόθηκε ένα Δελτίο Τύπου – Απολογισμός για τη φετινή διοργάνωση.

Η 3η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής της Ξάνθης ολοκληρώθηκε με επιτυχία !!
Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο μουσικές σε πολλά σημεία της πόλης  !!
Από νέα παιδιά στα πρώτα τους μουσικά βήματα μέχρι αναγνωρισμένα μουσικά σχήματα… χορευτές όλων των ειδών , διαφορετικά είδη μουσικής παντού … Αυτό το τριήμερο είχε τα πάντα !
Κυρίως όμως κέφι και καλή διάθεση από όλους .. όλους όσους συμμετείχαν  και όλους όσους βγήκαν στους δρόμους να παρακολουθήσουν.
Με την καλύτερή τους διάθεση και οι 30 και πλέον εθελοντές που στήριξαν μήνες  τώρα όλη αυτή την προσπάθεια , ο καθένας  με το δικό του τρόπο , γιατί ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια καθαρά εθελοντική ομάδα που έχει κέφι για τη μουσική και για την πόλη μας !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  οφείλουμε στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης ,που ήταν συν διοργανωτής και στους εργαζόμενους  του δήμου Ξάνθης , στον Ερυθρό Σταυρό που ήταν συνέχεια δίπλα μας και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας , όλοι επαγγελματίες της πόλης μας, που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. “

Music Day Xanthi Team

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr