Δεκτή από Τσίπρα η παραίτηση Σγουριδη. Επιστολή στήριξης του ξανθιώτη πολιτικού

24 Φεβρουαρίου 201601:39

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε προ ολίγου δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσθέτει “τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο”.

“Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας” προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας στην επιστολή του “για να μην γίνω εμπόδιο σ’ αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή”.

Δείτε την επιστολή:

Το πλήρες κέιμενο της επιστολής:


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τοποθετώντας με στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Τίμησα την επιλογή τους καταθέτοντας καρδιά, ψυχή και έργο.

Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική  και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Για να μην γίνω εμπόδιο σ’ αυτή την ελπίδα, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του Πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή.

Με τιμή,
Παναγιώτης Σγουρίδης»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr