ΔΕΕΠ Ξάνθης : Ευθύνεται άμεσα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο. Να κάνει την αυτοκριτική του.

24 Ιουνίου 202109:25

Με μια δημόσια ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή της Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ξάνθης τοποθετείται απέναντι στις ευθύνες που αποδίδει τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στην Κυβέρνηση της ΝΔ, στοχοποιώντας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΕΠ Ξάνθης, δια του Προέδρου της Κωνσταντίνου Πυλαρινού και της Υπεύθυνης Επιστημονικών Φορέων Δέσποινας Σταμπουλή, σημειώνει : “Η στήριξη του Νοσοκομείου Ξάνθης δεν θα πρέπει να αποτελεί πεδίο αντιπολιτευτικής δράσης, κομματικής εκμετάλλευσης και δημαγωγίας. Τέσσερα χρόνια διοίκησής του χωρίς στοχευμένες ενέργειες ιδιαίτερα όσον αφορά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που είναι ο βασικός πυλώνας εύρυθμης λειτουργίας ενός Δημόσιου Φορέα Υγείας, παρά μονάχα κομματικά συμφέρουσες διακινήσεις με ιδεοληψίες και επικοινωνιακά στοχευμένες ενέργειες, είναι η πραγματικότητα που αποπειράται να ωραιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, που αφορούν στο Νοσοκομείο. ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ «ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ», ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ για να το στηρίξει ως όφειλε. Ευθύνεται άμεσα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, η τότε Διοίκηση του ΓΝΞ, καθώς και οι τοπικοί βουλευτές του και καλό είναι να κάνει την αυτοκριτική του καθώς αναρωτιέται ποιος ευθύνεται για να αυτοεξαιρεθεί και να αποποιηθεί των ευθυνών του. Το νοσοκομείο Ξάνθης, με την αυταπάρνηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έλαβε τα εύσημα από την πολιτεία για την αποδοτική λειτουργία του εν μέσω πανδημίας διαφυλάσσοντας την προστασία υγείας προσωπικού και ασθενών.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr