Δαλάτσης-Κηλικιώτης: Εκτός τόπου χρόνου και νομιμότητας ο Δήμαρχος Τοπείρου

14 Φεβρουαρίου 202012:29

Κοινή ανακοίνωση στην οποία κατηγορούν το Δήμαρχο Τοπείρου για κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος του προσωπικού, με αποκορύφωμα την εκδικητική μετακίνηση υπαλλήλου, όπως τη χαρακτηρίζουν που έχει ακυρωθεί τρεις φορές ως παράνομη εξέδωσαν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τοπείρου, Άγγελος Κηλικιώτης και Κώστας Δαλάτσης:

Ο Δήμος Τοπείρου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις εμμονές του Δημάρχου να μονοπωλούν την καθημερινότητα. Υπάλληλοι υπό τον φόβο της τρομοκρατίας στερούνται ενός φυσιολογικού εργασιακού χώρου, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για τις προσωπικές του μετακινήσεις, εκτός Δήμου Τοπείρου κι εκτός υπηρεσίας. Σε έναν Δήμο που μαστίζεται από την κινητικότητα εξαιτίας του ασταθούς χαρακτήρα της δημοτικής αρχής, η σύζυγος του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διώκεται από το Δήμαρχο προσωπικά για πολιτικούς λόγους, ενάντια σε κάθε λογική και νομιμότητα. Τρεις φορές ακυρώθηκε ως παράνομη η απόφαση του Δημάρχου να μετακινήσει την εν λόγω υπάλληλο κι όμως εκείνος εμμένει, τυφλωμένος από την ανάγκη του, να φιμώσει αντιδημοκρατικά, οποιονδήποτε θέτει εμπόδιο στην καταστροφή του Δήμου μας. Στον αγώνα για τη σωτηρία του Δήμου Τοπείρου θα είμαστε όλοι παρόντες, επιβάλλοντας τη νομιμότητα, χωρίς καμία προσωπική δίωξη να μπορεί να μας φοβίσει.

 

xanthi2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr