AboutCurves Resources

Τι κάνουν για μένα τα Curves;

12 Νοεμβρίου 201205:20

AboutCurves ResourcesΓια να μάθετε εάν τα Curves κάνουν για εσάς, θέστε στον εαυτό σας τα ακόλουθα ερωτήματα:

• Μπορείτε να αφιερώσετε 30 λεπτά την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα, για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας;

Θα προτιμούσατε να γυμνάζεστε σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες;

Θα μπορούσε η ενθάρρυνση από άλλες γυναίκες να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας όσον αφορά τη υγεία σας;

Έχετε δοκιμάσει ή σκεφτεί να πάτε σε κάποιο άλλο γυμναστήριο και απλά δεν μπορέσατε να βρείτε ένα το οποίο να νοιώσετε ότι είναι κατάλληλο για εσάς;

Επιθυμήσατε ποτέ σας ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο να “βγαίνει” και να είναι διασκεδαστικό;

 

Είστε έτοιμες να καταπλήξετε τον εαυτό σας;

 

Σε τι διαφέρουν τα Curves

 

Τα Curves σάς δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε μια πλήρη εκγύμναση με αεροβική άσκηση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση σε 30 μόνο λεπτά. Το σύστημα βασίζεται σε εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, έτσι δεν υπάρχουν στοίβες από βάρη τα οποία πρέπει να βάζετε και να βγάζετε. Τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες και τα Curves κάνουν την όλη διαδικασία απόλαυση. Πολλά από τα μέλη μας λένε ότι τα 30 λεπτά τους στα Curves είναι τα ποιό γρήγορα και απολαυστικά τις εβδομάδας!

 

Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που θα δείτε σε ένα τυπικό γυμναστήριο Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε στο παρελθόν.

Τα Curves δεν είναι απλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise γυμναστηρίων, αλλά το ταχύτερα αναπτυσσόμενο franchise οποιουδήποτε είδους στην ιστορία. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα χάρη στις θετικές συστάσεις και τα θετικά σχόλια των μελών μας.

Σήμερα, τα γυμναστήρια Curves αριθμούν πέντε εκατομμύρια μέλη. Γυναίκες από όλον τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι Curves σημαίνει πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών, πρόγραμμα απώλειας βάρους και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Ο καλύτερος τρόπος να μάθετε πόσο καλά λειτουργεί η προσέγγιση των Curves στη γυμναστική και την απώλεια βάρους είναι να επισκεφθείτε το τοπικό σας γυμναστήριο Curves. Θα γνωρίσετε γυναίκες από τη γειτονιά σας οι οποίες πέτυχαν τους στόχους τους σε ένα διασκεδαστικό, φιλικό περιβάλλον.

Για να βρείτε το πλησιέστερο γυμναστήριο, πατήστε εδώ.

 

Το πρόγραμμα γυμναστικής των τριάντα λεπτών

 

Δώστε την ευκαιρία στο πρόγραμμα 30 λεπτών των Curves να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη συνήθεια της άσκησης.

Το πρόγραμμα των Curves είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο εμπεριέχει και τα πέντε απαραίτητα στοιχεία: Προθέρμανση, αεροβική άσκηση, ασκήσεις μυϊκής  ενδυνάμωσης, αποθεραπεία και διατάσεις

Τα Curves χρησιμοποιούν μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης.

 

Δεν υπάρχουν στοίβες από βάρη που πρέπει να βάζετε και να βγάζετε.

 

Η ασφαλής αντίσταση των μηχανημάτων διατηρεί την ομαλή και ασφαλή κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Σπρώχνετε και μετά τραβάτε, αντί να σηκώνετε και να κατεβάζετε βάρη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων για πόνους ή τραυματισμούς.

Μία ασφαλής εκγύμναση με μυϊκή ενδυνάμωση σάς βοηθάει να διατηρήσετε την οστική πυκνότητα και να καταπολεμήσετε την οστεοπόρωση.

Η μυϊκή ενδυνάμωση παρέχει σταθερότητα στις αρθρώσεις και αποτελεί ένα σημαντικό μέρος οποιασδήποτε θεραπείας της αρθρίτιδας.

Τα Curves προσφέρουν ασκήσεις ενδυνάμωσης που είναι στις δυνατότητες των γυναικών.

Οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα καθώς είναι η ταχύτητα που καθορίζει την αντίσταση. Τα Curves έχουν μέλη από 12 ως 86 ετών!

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr