Παπαρδέλες με σπαράγγια, μυρωδικά και cottage τυρί

29 Ιουνίου 201022:00

papardelesΠαπαρδέλες με σπαράγγια, μυρωδικά και cottage τυρί

Συστατικά συνταγής

  • 1 χούφτα βασιλικός
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 250 γρ. κορφές από βρασμένα σπαράγγια (κάνουν και κονσέρβας)
  • 250 γρ. βρασμένα παντζάρια, κομμένα σε μισές ροδέλες
  • 400 γρ. παπαρδέλες *
  • 100 γρ. κότατζ τυρί **
  • 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι

* Αν δεν έχουμε παπαρδέλες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταλιατέλες λιγκουίνι και γενικά φαρδιά ζυμαρικά.
** Αν δεν έχουμε κότατζ τυρί μπορούμε να τρίψουμε με τα χέρια μας ανθότυρο

Οδηγίες συνταγής

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σπαράγγια, τα παντζάρια, το ελαιόλαδο, το κότατζ, το ψιλοκομμένο σκόρδο , τον βασιλικό και τέλος το κουκουνάρι αφού το έχουμε καψαλίσει για 1 – 2 λεπτά στο τηγάνι.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Σουρώνουμε τις παπαρδέλες και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υλικά του μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

  • Διάρκεια: 15 – 20 λεπτά

www.lovecooking.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr