Χρυσός ο Ηλιάδης και στο «Masters»

27 Μαΐου 201309:25

Το άχτι του, για την κακή εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έβγαλε ο Ηλίας Ηλιάδης στη ρωσική πόλη Τιουμέν, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο «Masters», την πιο σημαντική διοργάνωση του τζούντο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.«Αφιερώνω το μετάλλιο στους Ελληνες», δήλωσε ο πανίσχυρος τζουντόκα, που θέτει ως μεγαλύτερο στόχο του το παγκόσμιο ραντεβού στο Ρίο ντε Τζανέϊρο.

Ο Ηλιάδης δε χρειάστηκε καν να παλέψει στον τελικό των -90 κιλών, καθώς αποσύρθηκε ο Ρώσος Ντενίσοφ, λόγω τραυματισμού. Νωρίτερα, είχε νικήσει με ippon τον Κουβανό Γκονζάλες, όπως και τους Γιουρέτσκα- Γκρεγκόφ.
“Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την εμφάνιση μου, όσο και για το χρυσό μετάλλιο. Με τους 700 βαθμούς που συγκέντρωσα, άνοιξα το δρόμο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο παραμένει και ο στόχος της φετινής χρονιάς. Ένιωθα ότι βρισκόμουν σε μεγάλη φόρμα κα πάλεψα για το χρυσό, και μόνο. Είχα κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και δικαιώθηκα, σε μια διοργάνωση πολλών απαιτήσεων, όπου είχα να αντιμετωπίσω τους κορυφαίους τζουντόκα του κόσμου. Αφιερώνω το μετάλλιο από την καρδιά μου στην πατρίδα μου την Ελλάδα και τους Ελληνες», έστειλε μήνυμα ο Ηλιάδης από τη Ρωσία.

www.enet.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr