Χρυσαυγίτες εναντίον Παλιννοστούντων και μαχαιρώματα το περασμένο Σάββατο στην Ξάνθη !

15 Μαρτίου 201309:34

Σε ανεξέλεγκτη κόντρα, ανεξήγητη κατά μία έννοια, έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση μεταξύ Χρυσής Αυγής και Παλιννοστούντων ομογενών στην Ξάνθη. 

Παρότι, θεωρητικά, αρκετοί υπολόγιζαν ότι οι ομογενείς της περιοχής  βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό χώρο, φαίνεται ότι υπάρχουν, πια, σοβαρές διαφορές που έχουν εξελιχθεί σε ανοιχτή κόντρα με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η εμπλοκή πολιτικής και συμμοριών είναι ένα καινούριο φαινόμενο στη χώρα αλλά στην περιοχή της Ξάνθης φαίνεται ότι -κατά μία έννοια- η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών έχει χαρακτήρα σύρραξης.

Αυτό φαίνεται από τη σφοδρή διαμάχη που ξέσπασε τις περασμένες νύχτες στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου. Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και το αποτέλεσμα ήταν εκτός από αψιμαχίες και ξυλοδαρμούς, να υπάρξει και μαχαίρωμα, όπως αναφέρεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, η μαχαιριά προήλθε από ομογενή εναντίον Χρυσαυγίτη και δεν είχε τραγικές επιπτώσεις ή πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Όμως είναι ενδεικτικό ότι ένα νέο μέτωπο υπάρχει στην περιοχή και δεν είναι άλλο από την κόντρα στελεχών της Χ.Α. με ομογενείς, που μοιάζει με πόλεμο συμμοριών. Θα μπορούσε να έχει αμιγώς εγκληματικό/αστυνομικό χαρακτήρα, αν η μία πλευρά δεν εκπροσωπούσε κοινοβουλευτικό κόμμα, άρα αποκτά επιπρόσθετο ενδιαφέρον.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr