Χωρίς Δήμαρχο ο Δήμος Τοπείρου. Σε αργία ενός μήνα ο Φώτης Πυροστιάνης

29 Ιανουαρίου 201410:33

Μπορεί η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο Τοπείρου να αντιμετωπίζει προβλήματα στη διαδοχή του Στέλιου Χατζηευαγγέλου, αλλά ένα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε σε ένα κρίσιμο, χρονικά, σημείο.

Ο αναπληρωτής του Δημάρχου Φώτης Πυροστιάνης τέθηκε σε προσωρινή αργία, όπως αναμενόταν, από την Τετάρτη, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, ύστερα από σχετική απόφαση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Η προσωρινή αργία οφείλεται σε καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος, μετά από μήνυση του «συνήθους υπόπτου» Θωμά Μίχογλου.

Η προσωρινή αργία παύει σε ένα μήνα και ο Φ. Πυροστιάνης επανέρχεται στη θέση του. Για την αναπλήρωσή του, όμως, θα απαιτηθεί νέα απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ενώ για το λόγο αυτό αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη,από τονΠρόεδρο Χ. Δελή, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του αναπληρωτή Δημάρχου, ο οποίος συνδέει την όλη αναταραχή με τη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας στο συνδυασμό της πλειοψηφίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr