Μπράβο Χ.Τοψίδη – Για 500 ψήφους του Συριζαίου τους έστειλες όλους στον Χρήστο Μέτιο

27 Μαΐου 201912:27

Είχαμε κάνει λάθος στην εκτίμηση ότι ο συριαζαίος Οδυσσέας Βουρβουκέλης διώχνει δεξιούς από τον Τοψίδη και τους στέλνει στον Χρήστο Μέτιο αλλά είναι μικρό το κακό. 

Τελικά το κακό ήταν μεγαλύτερο, και αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε, σε όλη την Ελλάδα υπήρχε ένα απίστευτο αντισυριζα κίνημα και κανένας δεξιός δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει πολιτικό συγχωροχάρτι σε άτομα που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Χριστόδουλος Τοψίδης το έκανε ακόμα χειρότερο, τις τελευταίες ημέρες πήρε από το χέρι τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη, η μάλλον καλύτερα, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης πήρε από το χέρι τον Χριστόδουλο Τοψίδη και με κοινή εμφάνιση μέσα στην πόλη προκάλεσαν ακόμα περισσότερο τους δεξιούς. 

Για το λόγου το αληθές, ας παρατηρήσει κάποιος τους ψήφους που πήρε η Περιφερειακή Σύνθεση και θα κατανοήσει τι ζημιά έκανε ο ίδιος ο Τοψίδης στην Ξάνθη. 

Μάλιστα, επειδή ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης “πολέμησε” εσωτερικά τον Στέλιο Μωραϊτη, αυτό έκανε πολλούς, ειδικά από τον κάμπο , να οδηγηθούν στον Χρήστο Μέτιο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr