Μπόρς

8 Ιανουαρίου 201414:00

‘Ενα πιάτο από τη Ρωσία. Ιδανικό για όσους νηστεύουν ή… κρυώνουν!Συστατικά

1 άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
6 μέτριες πατάτες κομμένες σε κομμάτια
4-5 καρότα τριμμένα
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ώριμες ντομάτες τις κάνουμε πελτέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
2 φύλλα δάφνης
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Tρόπος παρασκευής συνταγής
Σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το μισό λάδι, ρίχνουμε και τα καρότα.
‘Επειτα προσθέτουμε τη ντομάτα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό, τις πατάτες, το αλάτι και αφήνουμε και πάλι να βράσει.
‘Επειτα προσθέτουμε το λάχανο ψιλοκομμένο, τη δάφνη, το πιπέρι, νερό (αν χρειάζεται).
Αφήνουμε να βράσει μέχρι να ψηθεί το λάχανο και να μείνει με λίγο ζουμί.

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr