Μπορεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης με την εκλογή του να κερδίσει και την χαμένη περίοδο Μέτιου;

18 Μαρτίου 201919:00
Την Παρασκευή η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη γύρισε μπούμερανγκ στους υποστηρικτές του Χρήστου Μέτιου, Νέζη – Μακάριου – Αυγενάκη, και όλοι στην Νέα Δημοκρατία το έχουν πάρει απόφαση ότι επόμενος Περιφερειάρχης είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης
 
Την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Z PALACE στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και των θέσεων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» από τον επικεφαλής και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.
 
Και μετά από όσα έγιναν στο άλλο ξενοδοχείο της πόλης και στην ομιλία Μητσοτάκη, ειδικά με την μη διαγραφή στελεχών, θα περίμενε κανείς ότι ο Χ.Τοψίδης, θα έβγαζε έναν λόγο με τον οποίο θα προσπαθούσε να συσπειρώσει περισσότερο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας μαζί του.
 
Αντί για αυτό όμως, είδαμε μια παράσταση που δεν είχε ούτε αρχή, ούτε μέση, αλλά είχε τέλος, το οποίο πολλοί ήδη στο συνδυασμό του εύχονται να μην είναι και το πολιτικό του τέλος
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο του Χριστόδολου Τοψίδη όπως ακριβώς η παρουσίαση μαχητών μποξ, κρύφτηκε στα αποδυτήρια και ο δημοσιογράφος τον κάλεσε για να κάνει, τι άλλο, εντύπωση. Εμφανώς αγχωμένος και με στυλ Τζακ Σπάροου αφού η μουσική από τους Πειρατές της Καραιβικής έπαιζε στα κόκκινα, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε το σόου.
 
Ο δημοσιογράφος, τον παρουσίασε ως Μεσσία, και ο ίδιος ο Χριστόδουλος Τοψίδης πέρασε το μήνυμα, ακονίστε τα χρυσά κουτάλια. 
 
Όμως να σημειώσουμε κάτι, ο νεαρός , στην ηλικία και στο στυλ, υποψήφιος από τον Έβρο, έχει κάτι που του δίνει πολλές ελπίδες, όχι να βγει Περιφερειάρχης, αυτό είναι δεδομένο, αλλά να έχει μάλιστα και πετυχημένη θητεία. Έχει κάτι που δεν έχει ο Χρήστος Μέτιος που τον έχει καταστρέψει πολιτικά, και αυτό είναι ότι ακούει.
 
Και η τύχη για τον Χριστόδουλο Τοψίδη, είναι ότι δίπλα του έχει ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν, δεν θέλουν και δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα.
 
Το επόμενο διάστημα οι εκλογές θα κριθούν στα καφενεία, στα χωράφια και στα πεζοδρόμια. Οι επικοινωνιακές κινήσεις που κάνει ο Χ.Τοψίδης είναι καλές, δείχνουν δείγμα κουλτούρας, όμως ακόμα μια τέτοια εκδήλωση θα τον πάει στην απέναντι μεριά, σε ελιτιστικο στυλ, και τότε θα έχει βάλει αυτογκολ
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr