Μπορεί να είναι φτιαγμένο για «τα δύσκολα», αλλά είναι σχεδιασμένο για κάθε περίσταση!

23 Οκτωβρίου 201810:29

Ανακαλύψτε τι σας προσφέρουν τα 80 χρόνια εμπειρίας μας στην κατασκευή φορτηγών. Με τη δύναμη του καλύτερου στην κατηγορία της ρυμούλκησης φορτίων. Με επαναστατικό χώρο φόρτωσης που είναι έξυπνος και ευρύχωρος. Με προηγμένη τετρακίνηση που σας πηγαίνει οπουδήποτε και άκαμπτο αμάξωμα με την πρωτοποριακή για την κατηγορία multi-link πίσω. Αυτές είναι οι τεράστιες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.

Ανακαλύψτε το στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ξάνθη ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ στο 3χλμ Ξάνθης – Καβάλας

Η δυνατότητα ρυμούλκησης είναι σχεδιασμένη ειδικά για το Navara, ξεκινώντας από το μέγιστο μήκος του μέχρι το πλήρως καλυμμένο πλαίσιο τύπου σκάλας και τα βαρέως τύπου περιφερειακά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων φρένων και ψύξης. Με αστείρευτη δύναμη από  χαμηλά, είστε έτοιμοι να ρυμουλκήσετε φορτίο μέχρι 3.500KG.

Το φορτίο σας είναι ασφαλές, χάρη  στο επαναστατικό σύστημα C-channel. Με βαρέως τύπου στηρίγματα αλουμινίου που κινούνται άνετα στα κανάλια για απίστευτη προσαρμοστικότητα. 

Οπουδήποτε και αν θέλετε να πάτε και με οποιεσδήποτε συνθήκες, το Nissan Navara σας βοηθάει να φτάσετε με την αργή και γρήγορη τετρακίνηση, καθώς επίσης και με το κλείδωμα του πίσω διαφορικού.

Είτε βρίσκεστε στα βάθη της χώρας είτε στην ζούγκλα,  το Nissan Navara είναι πάντοτε στο στοιχείο του. Προσφέρει 2 επιλογές οδήγησης – 4WD High για απλό off-roading ή 4WD Low για σκληρό off-roading στην άμμο, το χιόνι ή βαθιά λάσπη, ή 2WD όταν οδηγείτε στο δρόμο. Με λειτουργίες όπως το Hill Start Assist και το Hill Descent Control, είναι πανέτοιμο  για τα πάντα και σας προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση κατά τη διαδρομή, ακόμα και στην επιλογή οδήγησης 2WD, χάρη στο σύστημα eLSD. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr