Πουρές Πατάτας με blue cheese

25 Σεπτεμβρίου 201006:03

1877-pouresΚρεμώδης σπιτικός πουρές από την Δανία με το ιδιαίτερο άρωμα του blue cheese

Συστατικά συνταγής

  • 1 κιλό πατάτες
  • 150 γρ. Βιτάμ Κλασικό
  • 150 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες
  • 1-2 κλωναράκια θυμάρι
  • 100 γρ. blue cheese
  • 4 φέτες lime
Οδηγίες συνταγής

Βράζουμε τις πατάτες μαζί με το θυμάρι. Αφού βράσουν τις θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το Βιτάμ. Λίγο πριν πάρουν βράση προσθέτουμε το blue cheese θρυμματισμένο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα στις πατάτες και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ο πουρές μας κρεμώδη υφή. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε στολίζοντας με φρέσκο θυμάρι και μια φέτα lime.

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr