Αποτρίχωση στο bikini

27 Μαΐου 201022:00

bikini_0Οι πιο πολλές γυναίκες, ακολουθώντας την “παράδοση”

αρχίζαμε να ξυρίζουμε τα πόδια μας, χρησιμοποιώντας μια κρέμα και ένα ξυραφάκι του μπαμπά. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, οδηγηθήκαμε σε άλλα προϊόντα, αλλά δυστυχώς έμειναν για να μας θυμίζουν εκείνη την εποχή, το ενοχλητικό άγριο δέρμα και τα σημάδια από το ξυράφι στις ευαίσθητες περιοχές.
Το πώς θα φροντίσει κάποια να περιποιηθεί τις ευαίσθητες περιοχές της, είναι μια προσωπική απόφαση. Και ενώ το ξύρισμα είναι μια επιλογή, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές δυνατότητες.

Α π ο τ ρ ί χ ω σ η   μ ε   l a s e r
Μια πρώτη λύση, φαίνεται να είναι το laser. Η αποτρίχωση με laser είναι ίσως η αποτελεσματικότερη λύση για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, ειδικά στην περιοχή του bikini. Οι ειδικοί θεωρούν ότι η αποτρίχωση με laser είναι η αποτελεσματικότερη λύση.

Τα lasers έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια τόσο, που ακόμη και οι ξανθές γυναίκες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακίνδυνα και αποτελεσματικά. Η λύση λοιπόν αυτή φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιητική και τώρα πια πιο προσιτή οικονομικά τόσο για να περιποιηθείτε την περιοχή γύρω από το bikini ή ακόμα και για αποτρίχωση ολόκληρης της περιοχής.

Α π ο τ ρ ί χ ω σ η   μ ε   κ ε ρ ί

Πέρα από τη λύση του laser, υπάρχει και η λύση για αποτρίχωση με κερί. Στα καταστήματα καλλυντικών και στα ινστιτούτα αισθητικής θα βρείτε ειδικές σειρές κεριών αποτρίχωσης, που είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες περιοχές.

Αυτή η λύση βέβαια εμπεριέχει και κάποιο μικρό βαθμό πόνου, αλλά αυτό δυστυχώς είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Ο πόνος άλλωστε περνάει κι αυτό που μένει είναι η ομορφιά. Το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό και το κόστος αρκετά χαμηλότερο από αυτό της αποτρίχωσης με laser.

Οι τρίχες είναι μια από τις πιο sexy διαφορές ανάμεσα στον άντρα  και στη γυναίκα. Στον άντρα αρέσει η γυναίκα με μακριά και πλούσια μαλλιά στο κεφάλι και με ελάχιστες τρίχες στο υπόλοιπο σώμα, ενώ το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει στις γυναίκες.

Διατηρήστε λοιπόν με μεγάλη προσοχή τα μαλλιά σας, γεγονός που είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην ομορφιά σας και φροντίστε να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές τρίχες στις υπόλοιπες περιοχές.

www.fe-mail.gr

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr