Μπάμπης Δημαρχόπουλος: Ξύπνα Μανώλη!

14 Απριλίου 202019:19

Η χώρα μας, βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, η οποία μετά από τις στοχευμένες ενέργειες της Κυβέρνησης και τις τεράστιες θυσίες των πολιτών, κατατάσσεται σε χαμηλές θέσεις όσον αφορά τη διάδοση του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα στην Ξάνθη μας, η διοίκηση του δημάρχου Τσέπελη, δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι γίνεται γύρω της.

Προφανώς δεν βλέπουν τα κλειστά καταστήματα, δεν ακούν πόσοι πολίτες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, δεν λαμβάνουν μέτρα, δεν έχουν σχέδιο πλην της επικοινωνιακής πολιτικής τους που αγγίζει τα όρια της γραφικότητας… ζουν τον μύθο τους, ότι δήθεν διοικούν.

Την ώρα που η διοίκηση «παραδέρνει», βγαίνουμε μπροστά και στηρίζουμε δημότες και επιχειρήσεις. Προτείνουμε άμεσα, μέτρα οικονομικής ανακούφισης.

Δυστυχώς με τους ερασιτεχνισμούς σας, τα νομικίστικα ευφυολογήματά σας, τους οικονομικούς ακροβατισμούς σας και τις ξεπερασμένες λογικές σας, – για τα οποία θα έρθει η στιγμή, που θα ελεγχθείτε – αγνοείτε μια ολόκληρη κοινωνία σε αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Αυτός ο κατήφορος, πρέπει να σταματήσει.

Θέλουμε ξανά την Ξάνθη πρωτεύουσα πόλη. Αρχόντισσα…

Σύγχρονη, καινοτόμα κι ανθρώπινη.

Θέλουμε τους συμπολίτες μας, σωστά ενημερωμένους και υγιείς.

Σε συμβούλια παρωδίες και «να είχαμε να λέγαμε», προφανώς δεν συμμετέχουμε.

Αφού δεν καταφέρνετε να πάρετε μέτρα, αφού δεν καταφέρνετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε η Ξάνθη να μην καταλαμβάνει κάθε μέρα και μια ακόμη αρνητική πρωτιά, εφαρμόστε αυτά που σας προτείνουμε, χωρίς χρονοτριβές και άλλα τερτίπια, προκειμένου οι συνδημότες μας να τύχουν τουλάχιστον της στήριξης του Δήμου τους.

Βάλτε τα συμφέροντα των δημοτών πάνω από αγκυλώσεις ή άλλες επιδιώξεις…

ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr