Μπάμπης Δημαρχόπουλος: Στην Ξάνθη 3 νέα μηχανήματα έργου JCB απο το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

9 Σεπτεμβρίου 201919:53

Στον Δήμο Ξάνθης παραδόθηκαν 3 σύγχρονα μηχανήματα έργου JCB με τον απαραίτητο συνοδευτικό εξοπλισμό για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών προς τους δημότες. Η προμήθεια των μηχανημάτων έργου πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και από ιδίους πόρους.

Ο σχεδιασμός προβλέπει, ένα εκ των τριών μηχανημάτων να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Ξάνθης, το άλλο να αξιοποιηθεί για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης και το τρίτο μηχάνημα, το οποίο είναι μικρότερο και περισσότερο ευέλικτο, να χρησιμοποιηθεί για επιχειρησιακές ανάγκες σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας.

Ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δήλωσε: «Ένοιωσα μεγάλη ικανοποίηση σήμερα, που μετά από ένα αρκετά μεγάλο αλλά σύμφωνα από το οριζόμενο εκ της ισχύουσας νομοθεσίας διάστημα είναι αλήθεια, είδα τα 3 μηχανήματα έργου στη Ξάνθη. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα ενισχύουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου μας, βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Συγχαίρω τον π. Αντιδήμαρχο Προμηθειών Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον π. Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Θωμά Ηλιάδη για τις προσπάθειες τους που σήμερα γίνονται πράξη».

Ο π. Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Θωμάς Ηλιάδης δήλωσε: «Τα σπουδαιότερα εργαλεία σε ένα Δήμο είναι τα μηχανήματα. Με αυτά γίνονται πάρα πολλές εργασίες. Ειδικά τα σκαπτικά μηχανήματα αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» κάθε Δήμου, καθώς αξιοποιούνται από τεχνικά έργα, βελτίωση αγροτικής οδοποιίας και συντήρηση υποδομών μέχρι αντιπυρικές ζώνες και από εκχιονισμούς μέχρι καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων. Ελπίζω να αξιοποιηθούν από την νέα δημοτική αρχή προς το συνολικό όφελος όλων των πολιτών».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr