Μπάμπης Δημαρχόπουλος – Ο μεγάλος ευεργέτης του Δασικού Χωριού…..Παγγαίου!!

25 Μαΐου 201912:37

Στο παρακάτω άρθρο θα κατανοήσουν την σημασία της ανυπαρξίας της διοίκησης Δημαρχόπουλου αυτοί που γνωρίζουν το αντικείμενο. Θα καταλάβουν πως αυτός ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν μπορεί να κατανοήσει και να προβλέψει το μέλλον, αλλά ούτε το παρόν.

Όταν ο Δήμος Σταυρούπολης πέρασε στον Δήμο Ξάνθης, πέρασαν και περιουσίες, διαδικασίες και άλλα. Ένα από αυτά ήταν και το Δασικό Χωριό Ερύμανθου, το μοναδικό στην Ελλάδα που λειτουργούσε και απέδιδε κέρδη στον Δήμο Σταυρούπολης. Ο τότε Δήμαρχος (από το 2004 ακόμα) είχε φροντίσει να κατοχυρώσει το όνομα (domain) forestvillage.gr και να δημιουργήσει μια σχετική ιστοσελίδα.

Η διοίκηση του Στυλιανίδη (που μέσα σε αυτή ήταν Φανουράκης, Δημαρχόπουλος, Τσέπελης και άλλοι) κατάφεραν , γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να μην ανανεώσουν το όνομα για μόλις 21 ευρώ και να μείνει ελεύθερο το 2012 Εμείς επειδή τα παρακολουθούμε αυτά, και αφού ο Δήμος δεν το ανανέωνε, το κατοχυρώσαμε και μάλιστα, “χτίσαμε” μια ιστοσελίδα ώστε οι επισκέπτες να εξακολουθούν να βρίσκουν τα στοιχεία και να κλείνουν τα σπίτια.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, πληρώναμε εμείς domain, hosting και την σελίδα, και από αυτό ο Δήμος κέρδιζε χρήματα αφού μέσω της ιστοσελίδας αυτής έκλειναν τα δωμάτια του Δήμου. 

Και αυτό δεν είναι το χειρότερο. Τον Νοέμβριο του 2014, επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο Ξάνθης, και προσφέραμε στον Δήμο τρεις ιστοσελίδες που είχαμε δημιουργήσει τουριστικές, ανάμεσα και αυτή του Δασικού Χωριού. Για να προλάβουμε κάποιους, το κάναμε χωρίς αντάλλαγμα, και μάλιστα όταν ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος είπε επί λέξη “ωραία, να συνεργαστούμε για να τις αναπτύξετε και άλλο” απαντήσαμε επί λέξη “επειδή έχουμε και εφημερίδες, αν τα άλλα ΜΜΕ της Ξάνθης δούνε ότι μας δώσατε λεφτά, θα σας ξεσκίσουν, οπότε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας προτείνουμε κάποιες εταιρείες και να επιλέξετε” . Φυσικά ο Δήμσρχος Ξάνθης δεν προχώρησε και η πόλη και ο νομός μέχρι και σήμερα έχουν μείνει χωρίς τουριστικό Portal.

Και αν αυτό νομίζετε ότι είναι το χειρότερο κάνετε λάθος. Το 2018 το domain forestviallage έληξε, εμείς αποφασίσαμε να μην πληρώνουμε άλλο, και το domain το πήρε το δασικό χωριό Παγγαίου. Έτσι ολα τα back links που είχαν δημιουργηθεί επί χρόνια, οδηγούν στο δασικό χωριό …αλλά του Παγγαίου. 

Να αναφέρουμε μόνο ότι η διαδικτυακή αξία του forestvillage.gr  το Νοέμβριο του 2015 και που προσπαθήσαμε να το παραχωρήσουμε στον δήμο, ήταν 32.000 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, αν πωλούταν τα domain (δεν πωλούνται) ο Δήμος Ξάνθης θα μπορούσε να το πουλήσει 32000 ευρώ 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr