tsolakidis_vasilis

B. Tσολακίδης: Υποψήφιος στο Δήμο Αβδήρων. Σύντομα έτοιμος ο συνδυασμός

31 Ιουλίου 201000:03
tsolakidis_vasilisΤην πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο  νέο Δήμο Αβδήρων γνωστοποίησε επίσημα ο Βασίλης Τσολακίδης σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην έδρα του Δήμου Γενησέα, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του.

Παράλληλα άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική παράταξη του Δήμου Βιστωνίδας για την κατάσταση στην οποία παραδίδει τον Δήμο σε αντιδιαστολή με την κατάσταση στην οποία τον είχε παραλάβει.

Σε ότι αφορά στις προσεχείς εκλογές σημείωσε ότι, στο πλαίσιο του παλιού Δήμου,  ο παλιός συνδυασμός του, στο μεγαλύτερο μέρος του παραμένει ως έχει και θα υπάρξουν προσθήκες. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει ολοληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου της παράταξης  τίτλο «Κοινή Πορεία» και η διακήρυξη των αρχών.  Ερωτηθείς για το αν στην παράταξη θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Σελέρου Ιντζέ Μπιρόλ ανέφερε ότι «μιλάμε την ίδια γλώσσα, συζητάμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι οριστικό». Ομολόγησε πάντως ότι η παρουσία του στην αντιπολίτευση ήταν διδακτική για τον ίδιο καθώς για πρώτη φορά βρέθηκε σε αυτή τη θέση, έκανε τον απολογισμό του και την αυτοκριτική του ενώ ανακοίνωσε και επίσημα ότι η υποψηφιότητά του έχει κριθεί στο ΠΑΣΟΚ και έχει λάβει ήδη την υποστήριξή του.  

Ξεκίνησε την Συνέντευξη Τύπου αναφέρομενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Βιστωνίδας την οποία κατηγόρησε για απραξία στα 4 χρόνια που πέρασαν είπε: « Όταν παρέδωσα την ηγεσία του Δήμου είχα πει ότι ήθελα να εππιτευχθούν κάποια πράγματα για το καλό του Δήμου. Παρόλο που είχαμε προσπαθήσει και είχαμε δώσει κατευθύνσεις , δυστυχώς δεν έγινε τίποτε»  σημείωσε και αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων και παρεμβάσεων που είχαν ξεκινήσει και δεν προχώρησαν  όπως η απαλλοτρίωση στο ακίνητο του παζαριού της Γενησεάς το οποίο εγκαταλείφθηκε, οι εργατικές κατοικίες, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ο τεκές του Σελίνου, Το σχολικό κέντρο της Γενησέας, το διοικητικό κέντρο του Δήμου, τα όρια των οικισμών . Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη ΔΕΥΑΒ σημειώνοντας ότι «Την οργανώσαμε και την παραδώσαμε με μηδέν παθητικό και την έχουν φτάσει σε παθητικό 1 εκατομμυρίου ευρώ, παρόλο που από την πρώτη μέρα έγινε αύξηση 100% στην αξία του νερού,» αποδίδοντας την κατάσταση σε ψηφοθηρική πολιτική προσλήψεων.  

Το θέμα της έδρας έχει λήξει.

Αναφερόμενος στο νεό Δήμο που δημιουργείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης υπογράμμισε τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν, προσπάθησε να θέσει στο περιθώριο τις αντιπαραθέσεις που δημιουργήθηκαν για την έδρα του Δήμου και να μην επανέλθει σε όσα έχουν προηγηθεί , θεωρώντας ότι υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν κοινή προσπάθεια ώστε να οργανωθεί άμεσα ο νέος Δήμος.

«Πρέπει να δουλέψουμε σε πνεύμα χρηστής διαχείρισης, ισονομίας-ισοπολιτείας, ισόρροπης ανάπτυξης μέσα στο όρια του ίδιου Δήμου . Όσο θα είμαι επικεφαλής αυτής της ομάδας με αυτό το σύνθημα θα διεκδικήσω την ψήφο των συνδημοτών μας. Αν δεν το κάνουμε είναι σαν να αφαιρούμε ρίζες από ένα δέντρο» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους κατοίκους είναι ενθαρρυντικά. Πάντως δεν έχει καταρτίσει πρόγραμμα για το σύνολο του Δήμου καθώς θα πρέπει να προηγηθεί λεπτομερής καταγραφή των ζητημάτων όλων των οικισμών.

Ακίνητο ΣΕΒΑΘ.

Την επισήμανση ότι το ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του ακινήτου της ΣΕΒΑΘ συνεχίζει να υπάρχει, έκανε ο Βασίλης Τσολακίδης, όμως άφησε να εννοηθεί ότι το ζήτημα της κυριότητας διεκδίκησης της κυριότητας της έκτασης από την πρώην κοινότητα Διομήδειας,έχει εγκαταλειφθεί και δεν συζητείται. Είπε ότι υπάρχει συνεργασία με το Σωκράτη Ξυνίδη προκειμένου  ο Δήμος να έχει λόγο: «Το παρακολουθούμε και έχουμε αναθέσει σε τεχνοκράτες να υπάρξει πρόταση για την αξοποίησή του. Να ξέρετε πάντως ότι ο Δήμος θα είναι από τους βασικούς παράγοντες που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση. Θα μπορούσε η ΑΤΕ να το παραχωρήσει στο Δήμο και να αξιοποιηθεί. Είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό πλεονέκτημα της περιοχής και επειδή είμαι οπαδός του κρατικού καπιταλισμού τον πρώτο λόγο πρέπει να έχει το δημόσιο.»

Το εκλογικό σύστημα και ο νέος Δήμος Αβδήρων

Σύμφωνα με το Σχέδιο Καλλικράτης ο νέος Δήμος που δημιουργείται, όπως ανέφερε και Βασίλης Τσολακίδης, θα έχει δημοτικό συμβούλιο με  27 μέλη (16 από την πλειοψηφία-11 μειοψηφία εκτός αν υπάρξει ποσοστό άνω του 60% για τον πρώτο) Θα έχει 3 δημοτικές κοινότητες (Σέλερο, Άβδηρα, Γενησέα) με 5μελή συμβούλια που καταλαμβάνει η πλειοψηφία του Δήμου ενώ σε κάθε παλιό τοπικό Συμβούλιο θα αντιστοιχεί μια τοπική κοινότητα 3μελής, όπου την πλειοψηφία παίρνει επίσης ο πρώτος συνδυασμός. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει ποσόστωση 30% σε σχέση με τον αριθμό των εδρών για τις γυναίκες.

Οι δημότες μπορούν να δώσουν μέχρι 3 σταυρούς σε συμβούλους από τον πρώην Δήμο τους , 1 σταυρό στο σύνολο του νέου Δήμου καθώς και 1 σταυρό στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

 tsolakidis_genisea
 

Συνέντευξη Τύπου Δημάρχου Ξάνθης για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Το πρόγραμμα των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθη για το 2010 (5-12/9) παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου από το Δήμαρχο  Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (πρώην ΔΕΑΞ) Μανώλη Φανουράκη.

Στο φετινό πρόγραμμα μειώθηκε ο προυπολογισμός στο πλαίσιο της μεγάλης οικονομικής κρίσης αλλά σύμφωνα με τους διοργανωτές διατηρείται η ζωντάνια και η ορμή του θεσμού, ενώ δίδεται η δυνατότητα να εκφραστεί το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και οι νέοι . Πρόκειται για μια κομβική διοργάνωση καθώς συμπληρώνονται τα 20 χρόνια του θεσμού, όπως σημείωσαν,

Δήμαρχος: Μικρότερη επιχορήγηση, καλύτερες Γιορτές

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης αναφερόμενος στη φετινή διοργάνωση σημείωσε ότι οι Γιορτές Παλιάς Πόλης αναβιώνουν την ιστορία και την παράδοση του τόπου με ιδιαίτερα  ξεχωριστό και περίτεχνο τρόπο και προβάλουν αυτή την παράδοση στο σήμερα μέσα από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, αποτυπώνοντας τις φωτεινές διαδρομές ενός ενδόξου παρελθόντος.»

Σε σχέση με το κόστος και την προσπάθεια να μην επηρρεαστεί ο θεσμός ανέφερε: « Παρά την οικονομική κρίση και παρά το γεγονός ότι οι ΓΠΠ έχουν μικρότερη επιχορήσηγη από το Δήμο οι Γιορτές δεν υπολείπονται προηγουμένων ετών, αντίθετα αποδεικνύεται στην πράξη πως με λιγότερα χρήματα αλλά με μεράκι, διαθέση και εθελοντική προσφορά, οι Γιορτές  θα είναι αρκετά καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά» σημείωσε μεταξύ άλλων αναφέροντας ότι οι εκδηλώσει θα καλύψουν κάθε γούστο και ηλικία.

Μ. Φανουράκης: Καινοτομίες και το βάρος στους νέους

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Μανώλης Φανουράκης παρουσίασε το πρόγραμμα για το οποίο σημείωσε ότι παρά την επιβεβλημένη μείωση του προυπολογισμού των Γιορτών με βάση και τις σχετικές δεσμεύσεις του Δημάρχου «προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την αίγλη και τη συμμετοχή αυτών των γιορτών, θέλοντας να δώσουμε ένα διαφορετικό τόνο» Ιδιαίτερες αναφορές έκανε στη Νέα Σκηνή που λειτούργησε πέρυσι πιλοτικά με επιτυχία στο χώρο μπροστά από την Πυξίδα και επεκτείνεται φέτος σε όλη τη διάρκεια των γιορτών δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες τοπικά συγκροτήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά σε μεγάλο κοινό, στις πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά, στη συνεργασία που υπάρχουν πλέον με τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης και , τέλος, στην αναμόρφωση του Ποδηλατικού Γύρου που φέτος ανέλαβε να διοργανώσει – μετά από σχετική πρόταση του Δήμου- το XanthiPress.gr (Λεπτομέρειες για τη ριζική ανανέωση του θεσμού και τις φετινές εκδηλώσεις θα υπάρξει τις επόμενες μέρες)

Στην κεντρική σκηνή των Γιορτών Παλιάς Πόλης, στην Πλατεία Μητροπόλεως ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων συναυλίες της Λαικής Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη με έργα Τσιτσάνη, του Βασίλη Λέκκα, του Σωκράτη Μάλαμα, των Τρίφωνο ένω υπάρχουν οι ξανθιώτισσες Σουζάνα και Ελένη Βουγιουκλή και το φινάλε γίνεται με τους επίσης ξανθιώτες Άγγελο Μουρβάτη-Αντώνη Μουσαδέ

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα νά χώρους εκδηλώσεων:

 

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2010

                                                                         

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

21:00 Κάρμεν Ρουγγέρη – «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών»

Τιμή εισιτηρίου: 13€

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

ΚΑΙ

ΤΡΙΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

21:00 Θεατρική Παράσταση

«Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι»

Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 24€, Φοιτητικό 17€, Παιδικό 12€

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Και

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

21:00 Mazoo and the ZooThe Musical

Τιμή εισιτηρίου: 18€

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο

21:00 Μουσικοθεατρικό δρώμενο Τραϊσαράβ – Στο διάβα των Τσιγγάνων

Η Μ.Κ.Ο. «Ελλήνιον» θα συμμετέχει με το μουσικόθεατρικό δρώμενο Τραϊσαράβ: στο διάβα των Τσιγγάνων. Η συγκεκριμένη παράσταση δόθηκε για πρώτη φορά στις 2/6/2010 στο φεστιβάλ «Χώρος Δράσης» του Κρατικού Θεάτρου Βορ. Ελλάδος με μεγάλη επιτυχία.

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:45 Επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης

Συναυλία Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τους Νένα Βενετσάνου, Δημήτρη Μπάση, Δώρο Δημοσθένους

Από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μίκη Θεοδωράκη

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία με τις Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

 

ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Νίκος Ανδρουλάκης

Συναυλία με τίτλο: «Όταν το τραγούδι συναντά το χορό» – Βραδιά Λαογραφίας

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα

«Από τον Τσιτσάνη στον Χατζιδάκι…»

 

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία με το Τρίφωνο

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Πλατεία Μητροπόλεως

19:30 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη»

8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Μετά από μια λιτή τελετή φιλοξενίας της ιερής φλόγας θα δοθεί η μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στους νέους ανθρώπους και στους νέους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, που τα τελευταία χρόνια έχουν ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή.

 

20:30 Συναυλία με τους Άγγελο Μουρβάτη και Αντώνη Μουσαδέ

Τη συναυλία ανοίγουν οι COMITATO και από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης οι SINCE 10.

 

ΣΚΗΝΗ ΝΗΣΑΚΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΚΑΙ

ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σκηνή Νησάκι

19:00 Κινητό Πλανητάριο STARLAB

α) Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ (σε σχέση με την ονοματολογία των αστερισμών – για τους μικρούς μας φίλους και

β) Το ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ για τους μεγαλύτερους.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σκηνή Νησάκι

20:00 Θρακικό Θέατρο Σκιών Γιάννη Βουλτσίδη

Το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη θα δημιουργήσει εργαστήρι κατασκευής φιγούρας όπου τα παιδιά με την βοήθειά του και τα υλικά, θα κατασκευάσουν τις δικές τους φιγούρες. Θα ακολουθήσει παράσταση Θεάτρου Σκιών με ζωντανή ορχήστρα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σκηνή Νησάκι

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης

19:30 «Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο – Μουσική ανάγνωση»

Μια πρωτότυπη πρόταση για μια παράσταση με μουσική και «νέα» ανάγνωση, βασισμένη σε συγκινητικές αόρατες μουσικές εικόνες γεμάτες ευγένεια και ποίηση

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σκηνή Νησάκι

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης

19:30 «Άπαιχτα στην Παλιά Ξάνθη»

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης και τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης του Ι.Θ.Τ.Π., προσκαλούν παιδιά της πόλης μας, μέχρι 12 ετών, να παίξουν όπως δεν έπαιξαν ποτέ, με μεγάλα παιχνίδια, να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους και να διασκεδάσουν µε την ψυχή τους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σκηνή Νησάκι

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

19:30 «5, 4, 3, 2, 1 … ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ!»

Αν είστε μέχρι 12 ετών, έχετε απορίες για το Σύμπαν, και θέλετε να νοιώσετε πως ταξιδεύετε πέρα από τη Γη, ελάτε να το μάθουμε παίζοντας και διασκεδάζοντας

 
7476ΝΕΑΝΙΚΗ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

22:00 Συναυλία με τους «Jazzbanistas»

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

21:00 Συναυλία με τους «Funny Essence»

21:45 Αφιέρωμα στην ποπ – ροκ μουσική του

 

ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

21:00 Αφιέρωμα στην hard rock, heavy metal μουσική

Άγγελος Μουρβάτης – Αντώνης Μουσαδές

Το Μουσικό εργαστήριο του Άγγελου Μουρβάτη και το σύγχρονο εργαστήριο του Αντώνη Μουσαδέ, παρουσιάζουν σε συνεργασία κοινές συναυλίες με αφιερώματα στη σύγχρονη μουσική.

 

23:00 Συναυλία με τους «Πάρε Δώσε»

Το μουσικό συγκρότημα των «Πάρε Δώσε» δημιουργήθηκε στην Ξάνθη, τον Ιανουάριο του 2010. Οι «Πάρε Δώσε» έχουν κάνει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στην Ξάνθη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας-Θράκης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

22:00 Συναυλία με τους Skelters

Η σύγχρονη Rock nRoll μπάντα (αγγλόφωνος στίχος) με τις αμέτρητες παρουσιάσεις σε τηλεοπτικά κανάλια και συμμετοχή σε παραπάνω από 1000 συναυλίες! Το show που προσφέρουν στο κοινό και οι απεριόριστες φωνητικές τους ικανότητες τα κύρια χαρακτηριστικά τους! Ήδη έχουν στο ενεργητικό τους μια δισκογραφική δουλειά.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

22:00 Συναυλία με τους Ex Animo

Η μπάντα έκπληξη! Ποιότητα, κέφι και ρυθμός είναι τα λιγότερα που μπορούμε να πούμε για την ταλαντούχα μπάντα των EX ANIMO! Διάφορα είδη μουσικής, αγγλόφωνος και ελληνόφωνος στίχος, κρατούν την αδρεναλίνη του ακροατή σε υψηλά επίπεδα!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

22:00 Συναυλία με τους Starbeat & Sanjuro

Starbeat

Είναι βέβαιο ότι αν ακόμα δεν ακούσατε θ’ ακούσετε σίγουρα για αυτούς.

Μια καινούρια δεμένη μπάντα με φρεσκάδα διάθεση και δύναμη στην σκηνική παρουσία και ατού την 19χρονη Άννυ.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από τη LYRA και περιλαμβάνει 11 δικά τους τραγούδια και μια διασκευή του Ιταλικού “Un emergenza d’amore”.

Sanjuro

Τα θέματα των τραγουδιών του είναι κυρίως ερωτικά και κάποιες φορές κοινωνικά.

Η πρώτη του δουλειά (cd single) κυκλοφόρησε αρχές Μαΐου και περιλαμβάνει 3 τραγούδια, τα 2 σε συνεργασία με το group των “Anima” και ένα σε συνεργασία με τον Άγγελο Δοβλέτογλου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Νεανική & Εναλλακτική Σκηνή – Βασ. Σοφίας & Ύδρας

22:00 Συναυλία με τους «Global Vibe»

Κλείνοντας αισίως τα οχτώ χρόνια από τη δημιουργία τους και έχοντας πλήθος εμφανίσεων στο ενεργητικό τους, παίζοντας παράλληλα δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της Reggae που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας, οι GLOBAL VIBE από τη Θεσσαλονίκη, με ένα σετ αποτελούμενο από δικές τους συνθέσεις αλλά και γνωστές διασκευές, καταφέρνουν να γίνονται «ένα» με το κοινό διασκεδάζοντας, ενώ ταυτόχρονα περνάνε το μήνυμα της ενότητας και της ελευθερίας των ανθρώπων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr