ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑΓΓΟΠΟΥΟΣ: Μάθετε πρώτοι περισσότερα για το νέο Sportage 48V Hybrid

16 Σεπτεμβρίου 201915:31

Μία νέα εποχή για την αυτοκίνηση είναι γεγονός. Το νέο KIA Sportage 48V Hybrid είναι εδώ και φέρνει τα 48V Hybrid αυτοκίνητα στις ζωές μας. Σε τι διαφέρει όμως ένα 48V Hybrid σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο;

Το Sportage 48V Hybrid έχει δύο πήγες ενέργειας που λειτουργούν ταυτόχρονα. Ένας κινητήρας diesel και ένας ηλεκτροκινητήρας με μία 48V μπαταρία. Κατά την οδήγηση, ο πετρελαιοκινητήρας αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ηλεκτροκινητήρα να λειτουργεί βοηθητικά.

1.6 Diesel + 48V Hybrid = Διπλή Οικονομία

Γνωρίστε τον εντυπωσιακό, αποδοτικό, πρωτοποριακής τεχνολογίας και υβριδικού χαρακτήρα κινητήρα 1.6lt Diesel 48V του νέου KIA Sportage 48V Hybrid. Σχεδιασμένος για να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, προσφέρει οδήγηση με χαμηλή εκπομπή ρύπων χωρίς την απαίτηση για φόρτιση από εξωτερική πηγή. Η νέα υβριδική τεχνολογία της KIA ενσωματώνει μία μικρών διαστάσεων μπαταρία ιόντων λιθίου, καθώς και μια υβριδική μονάδα εκκινητήρα/γεννήτριας (MHSG). Αυτή συνδέεται με τον στρόφαλο του κινητήρα πετρελαίου και προσφέρει υποβοήθηση όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει, κάνοντας τη δουλειά του βασικού κινητήρα ευκολότερη. Η βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, μου μπορεί να φτάσει μέχρι 10%, μεταφράζεται σε λιγότερα έξοδα για καύσιμα.

Δυναμικός σχεδιασμός

Ξεχωρίστε στο δρόμο οδηγώντας το νέο Kia Sportage 48V Hybrid. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, με εντυπωσιακό, επιβλητικό προφίλ, σμιλεμένη εμπρός μάσκα με την υπογραφή της Kia και κομψά πλαίσια παραθύρων από χρώμιο. Η τολμηρή σχεδίαση του πίσω μέρους και τα «σαρωτικά» πίσω φώτα, ολοκληρώνουν με στιλ και κομψότητα.

Ποιότητα και χώροι στο max

Οι εκπλήξεις αφθονούν στο εσωτερικό του νέου Kia Sportage 48V Hybrid. Μαλακά στην αφή υλικά, high-end τελειώματα με προσοχή στη λεπτομέρεια και νέο, εργονομικό ταμπλό, με καθαρά οδηγοκεντρικό σχεδιασμό – τα πάντα είναι ιδανικά τοποθετημένα για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή να τα δείτε με ευκολία. Φυσικά οι χώροι παραμένουν τεράστιοι, παρά την ύπαρξη υβρδικής τεχνολογίας, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (467lt)!

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ξάνθη ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr