athanasiadis_giannis_eve

Ανταπαντά ο Αθανασιάδης σε Ανδρικόπουλο-Μωραΐτη

21 Νοεμβρίου 201121:36

athanasiadis_giannis_eveΜε τίτλο “Έχουν το θράσος και μιλούν…” ο Γιάννης Αθανασιάδης ανταπαντά στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρει:

Όταν ξεχνάς το ποιος είσαι, που ήσουν και που έφτασες… και πολύ περισσότερο τι ανέλαβες και τι παραδίδεις, τότε δεν μπορεί, παρά να σε διακρίνει ένα μεγάλο θράσος!

Όταν μάλιστα ασχολείσαι με τα κοινά και πολιτεύεσαι, τότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο και ο περίγελος επίσης χειρότερος!

Έτσι και η απελθούσα διοίκηση Ανδρικόπουλου, που μαζεύτηκε ως “κοπάδι” λόγω “κομματικής νομιμότητας”, έχοντας εξαθλιώσει και απαξιώσει αυτά τα δέκα χρόνια παρουσίας της το Επιμελητήριο ως θεσμό και ως όργανο των επαγγελματιών της Ξάνθης που το πληρώνουν, έχει το θράσος να μιλά σε άλλους για μιζέρια και μεγαλοσυμφέροντα. Προφανώς από το σπίτι του κου Ανδρικόπουλου, λείπουν πλέον οι καθρέφτες, γιατί του δημιουργούν ψυχολογικό πρόβλημα.

Προφανώς ο κος Ανδρικόπουλος και η κομματική του παρέα που λυμαίνονται τα του Επιμελητηρίου χρόνια τώρα για να κατέχουν μόνο και μόνο καρέκλες και αξιώματα – μάλλον αυτό και μόνο, τους κρατά ψηλά στην κοινωνική βαθμίδα – βλέπουν ότι δεν έχει γυρισμό η κατρακύλα τους και βρίσκονται σε έναν μεγάλο πανικό.

Αλλά θα πρέπει να ξέρουν τα εξής:

-Το ποια συμφέροντα έχουν υπηρετήσει και μάλιστα με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, ο λαός της Ξάνθης το ξέρει, το έχει μάθει και η δικαιοσύνη και σύντομα θα το ξέρουν και οι… πέτρες.

-Η ιστορία του καθενός δεν διαγράφεται με εναλλαγές αξιωμάτων, αλλά με έργα, και από αυτά ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ η παράταξη Ανδρικόπουλου, είτε τη διοικεί ο ίδιος, είτε ο ετερόφωτος πάντα κος Μωραϊτης.

-Η κατάντια του Επιμελητηρίου ανήκει στους ίδιους και μόνο, την έχουν χρεωθεί και ο λαός της Ξάνθης, θα τους δείξει το δρόμο που τους αξίζει με την καταψήφισή τους.

-Η τοπική οικονομία δεν αντέχει άλλο πολιτικά βαρίδια να την διοικούν, εξυπηρετώντας τις προσωπικές και πολιτικές τους ανασφάλειες.

 

Εμείς, που ήμασταν δυο, γίναμε τρεις και τώρα χίλιοι δεκατρείς, ως Παράταξη “Για την Ξάνθη”, δεν εκχωρούμε σε κανέναν το δικαίωμα να βυθίσει και άλλο την Ξάνθη και την οικονομία της, δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας συμπαρασύρει στον προσωπικό και πολιτικό του βούρκο.

Δίναμε, δίνουμε και θα δίνουμε τον αγώνα της επιχειρηματικής θωράκισης και αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης, της ευημερίας, μα πάνω από όλα και της ανθρωπιάς, στοιχεία που είναι άγνωστα από το “ελιτίστικο” και “παρεϊστικο” “club” της παράταξης των κων Ανδρικόπουλου και Μωραϊτη.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, για να συμμαζέψουμε τα συντρίμμια που αφήνουν πίσω τους.

Δεν έχουμε χρόνο για να ασχοληθούμε μαζί τους άλλο, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιβιώνουν επικοινωνιακά.

Ο χρόνος για τον κάθε επαγγελματία και την ευημερία του τόπου, έχει αξία και είναι χρήμα.

Από επαγγελματίες πολιτικούς, πολιτικάντηδες και αιώνιους παραγοντίσκους, από όλους αυτούς βυθίστηκε η χώρα και ο τόπος.

Καιρός τους… να φύγουν…

Όσο για το θράσος τους… ε… και αυτό έχει μείνει στην ιστορία, ως ένα ακόμη στοιχείο που τους διακρίνει!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr