Η Αστυνομία ψάχνει τον τουριστικό πράκτορα που εξαφανίστηκε από την Ξάνθη. Δικογραφία για τα πρώτα 7 θύματα

2 Αυγούστου 201414:30

Η πρώτη δικογραφία για 7 από τα θύματα του37χρονου  ξανθιώτη τουριστικού πράκτορα που εξαφανίστηκε έχοντας πάρει χρήματα για πακέτα διακοπών και αεροπορικά εισιτήρια, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια της Ξάνθης.Ο 37χρονος αναζητείται από την Αστυνομία ενώ μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από τις πρώτες καταγγελίες, αναμένεται να αποσαφηνιστεί ο αριθμός των απατημένων πολιτών και το ύψος της απάτης. Αναλυτικά, η Αστυνομία αναφέρει:

“Εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασϕάλειας Ξάνθης, υπόθεση απάτης σε βάρος επτά (7) πελατών τουριστικού γραϕείου στην Ξάνθη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε σχετική δικογραϕία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη της παραπάνω επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 6-12-2013 έως 23-7-2014, κατάϕερε να εξαπατήσει επτά (7) ημεδαπούς, ηλικίας από 23 έως 57 ετών, αποσπώντας από αυτούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.525 ευρώ, που του είχαν καταβάλει είτε για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, είτε για πληρωμή εκδρομής και διαμονής σε ξενοδοχεία.

Η δικογραϕία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασϕάλειας Ξάνθης για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και το ενδεχόμενο εξαπάτησης άλλων ατόμων από τον 37χρονο.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr