Ασκήσεις Υπογραφής και Ορθοφωνίας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

13 Φεβρουαρίου 201720:40

Αποφασισμένοι αυτή την φορά να τα ψηφίσουν όλα τα νέα μέτρα με το Αριστερό χέρι είναι οι βουλευτές του νομού Ξάνθης για αυτό το λόγο φαίνεται να κάνουν συνεχείς ασκήσεις για την σωστή υπογραφή. Όμως δεν μένουν μόνο εκεί, φαίνεται πως και το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είναι αποφασισμένοι να το πούνε με τον ίδιο τόνο όπως ακριβώς κάνουν όλο αυτό το διάστημα με τις κοινές ερωτήσεις.

Τα παραπάνω υπερβολικά και με διαθέση χιούμορ όμως όπως φαίνεται τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για τους ακίνδυνους βουλευτές της Ξάνθης όπου ακόμα και αυτοί μπροστά στα νέα σκληρά μέτρα θα σκεφτούν – πρόβλεψη θα υπερισχύσει η καρέκλα –  πολλές φορές το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για τρίτη συνεχόμενη φορά. Όμως αυτό δεν θα είναι τίποτα μπροστα στην προοπτική μίας νέας επώδυνης συμφωνίας με τους δανειστές, που πιθανόν θα επιφέρει πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση, προκαλεί εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει στην επιφάνεια αμφισβητήσεις επί της πολιτικής στρατηγικής και πυροδοτεί πολιτικές αναζητήσεις, ακόμη και σε επίπεδο συμμαχιών του κυβερνώντος κόμματος, έστω κι αν οι όποιες διαφοροποιήσεις σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας δεν είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν καίρια την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Ο συγγενέστερος σύμμαχός μας έστω και αν βρωμάει είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας, τονίζοντας ότι «δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση η κυβέρνηση που κάναμε με τον Καμμένο» είπε ο Νίκος Φίλης και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται από τώρα πως θα “ξεπλύνει” όλα όσα πεζοδρομιακά σχόλια έχει κάνει για τον άλλον Γραμματέα, αυτόν του ΠΑΣΟΚ Ανέστη Αντωνιάδη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr