Άσκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης και της Πυροσβεστικής ενόψει του Καλοκαιριού

18 Ιουνίου 201521:00

Στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης έλαβε χώρα σήμερα έκτακτη άσκηση Πυρόσβεσης σε συνεργασία του Νοσοκομείου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης όπου ταυτόχρονα έγινε εκπαίδευση του Προσωπικού στην χρήση κινητών πυροσβεστικών μέσων σε πραγματικές συνθήκες.

Η άσκηση έγινε εν όψει της θερινής περιόδου όπου ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υψηλός, δεδομένου ότι ο προαύλιος χώρος του Νοσοκομείου γειτνιάζει με θαμνώδεις εκτάσεις που κατά τεκμήριο αποτελούν υπό προϋποθέσεις εστίες φωτιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ χρησιμοποιήθηκαν κινητά μέσα πυρόσβεσης. Η ομάδα του Πυραγού Τζανέτου Ανδριώτη και ο Ιατρίδης Απόστολος, Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου συνεργάστηκαν άψογα για την σχεδίαση και την οργάνωση της εν λόγω άσκησης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr