Αρχές Οκτωβρίου τα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες των Παιδικών σταθμών

23 Σεπτεμβρίου 201615:16

Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πρέπει να περιμένουν όσοι γονείς καταθέτουν εκ νέου αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα “εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”, σύμφωνα κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) το οποίο μίλησε στο Capital.gr.

Υπενθυμίζεται πως πάνω από 37.000 ενδιαφερόμενοι έμειναν εκτός του εν λόγω προγράμματος, αν και είχαν “πλήρη φάκελο” δικαιολογητικών . Και αυτό γιατί τα προβλεπόμενα κρατικά κονδύλια (περίπου 190 εκατ. ευρώ) δεν αρκούσαν για πάνω από κοντά 85.000 παιδιά.

Επειδή, όμως, χιλιάδες γονείς, οι οποίοι εξασφάλισαν voucher δεν κατάφεραν να βρουν κάποια δομή για εντάξουν το παιδί τους, πολλά voucher έμειναν αδιάθετα.

Τα αδιάθετα αυτά voucher μπορούν να τα διεκδικήσουν όσοι γονείς δεν έλαβαν τη σχετική “επιταγή” στην πρώτη φάση υλοποίησης του προγράμματος, κάνοντας σχετική αίτηση αφού πρώτα έχουν εξασφαλίσει την ύπαρξη κενής θέσης σε κάποια δομή.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ώρα 23.59.

Δ. Κατσαγάνης από capital.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr