Αρβανίτης κατά Πρώτου Θέματος και Αναστασιάδη

7 Φεβρουαρίου 201620:37

Για λάσπη και αθλιότητα καταγγέλλει την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο διευθυντής του ρ/σ Στο Κόκκινο, 105,5, Κώστας Αρβανίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος με μια απάντησή του στο facebook απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας που υποστηρίζει ότι η γυναίκα του και η θετή του κόρη διορίστηκαν στο Δημόσιο. 

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους» λέει ο Κώστας Αρβανίτης ενώ, επί της ουσίας, αναφέρει ότι η σύζυγος του που είναι συνταξιούχος διέκοψε τη σύνταξη της για να βοηθήσει σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, χωρίς δηλαδή να έχει διοριστεί. Για την κόρη της συζύγου του σημειώνει ότι δεν εργάζεται σε κανένα υπουργείο αλλά δούλεψε σε συγκεκριμένη δουλειά για ένα δίμηνο που πλέον έχει παρέλθει. 

Πιο συγκεκριμένα το Πρώτο Θέμα γράφει ότι η σύζυγος του δημοσιογράφου, Ζηνοβία Συρίβλη Βογιατζόγλου, ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Α. Πετρόπουλου και «η δε κόρη της, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Χ. Σπίρτζη, με μόνο προσόν της το απολυτήριο Λυκείου».

Η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη 

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους.

Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγος μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος διέκοψε την σύνταξη της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου.

Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει το κρατικό προυπολογισμό.

Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της.

Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο.

Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα.

Πού ακριβώς είναι οι διορισμοί και πού ακριβώς είναι το ανήθικο, κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια, νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό.

Γι’ αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω τη φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους». 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr