Αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση των νεοναζί για το προσφυγικό ο Γιάννης Μουζάλας

3 Δεκεμβρίου 201523:39

Μετά από σχετική ερώτηση της Χ.Α. στη Βουλή 0 Αν. Υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας εξηγεί γιατί αρνείται να απαντήσει , συνεχίζοντας την παράδοση που είχε ξεκινήσει από το Γενάρη έναντι του κόμματος των νεοναζί:

Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης, που κατέθεσε η Βουλευτής κα Ελένη Ζαρούλια, με θέμα “Υποσχέσεις Τσίπρα στους Ευρωπαίους για παραχωρήσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών”, σας ενημερώνουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, έχοντας μελετήσει τα θεωρητικά κείμενα της Χρυσής Αυγής και έχοντας περιθάλψει, ως γιατρός, τραυματίες πρόσφυγες και μετανάστες από ενέργειες ομάδων των οποίων η θεωρία και η πράξη προσομοιάζουν με αυτές της Χρυσής Αυγής ή και φέρονται να κατευθύνονται από τη Χρυσή Αυγή, αδυνατεί για λόγους συνείδησης να μπει σε μια διαδικασία διαλόγου με αυτούς που χρησιμοποιούν την κοινοβουλευτική διαδικασία, για να διαχύσουν απόψεις ή την κεντρική ιδέα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”.

Το προσφυγικό, το μεταναστευτικό και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν συνδιαλέγονται με το ρατσισμό.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr