Αρκετός ο κόσμος στην αγορά της Ξάνθης. Λίγες οι αγορές, προσμονή για την Πρωτοχρονιά

27 Δεκεμβρίου 201520:18

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στους εμπόρους  της Ξάνθης από την κίνηση τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο κόσμος που βρέθηκε στην αγορά, ακόμη και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ήταν αρκετός, βοηθούντος και του καιρού, όμως οι αγορές του κοινού ήταν επιλεκτικές .

Ειδικότερα, στον κλάδο της ένδυσης και υπόδησης επικρατεί σχεδόν απογοήτευση καθώς δεν κινήθηκαν με βάση τις προσδοκίες και αναμένουν την Πρωτοχρονιά για να εξισορροπήσουν την εικόνα που υπάρχει μέχρι τώρα. Μέτρια είναι τα πράγματα στον κλάδο της τεχνολογίας – που αποτελεί πλέον ένα ξεχωριστό κομμάτι της κίνησης- και των παιχνιδιών και δώρων όπου η κίνηση ποικίλει από κατάστημα σε κατάστημα ενώ εμφανίστηκε βελτιωμένη την Κυριακή σε σχέση με την παραμονή όταν και αναμενόταν να κορυφωθεί !

Θετική είναι η εικόνα στον κλάδο του τροφίμου, όπου υπήρξε μια σταθερή εως και αυξημένη κίνηση αφού είναι ο γνωστό ότι ο κλάδος αυτός έχει πληγεί λιγότερο από την κρίση για ευνόητους λόγους.

Αυτή την εικόνα μεταφέρει και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γιώργος Μπατζακίδης, που σημειώνει ότι σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρυσι για το σύνολο των κλάδων της τοπικής αγοράς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr