Αριστερίστικα τερτίπια – Καταγγέλλει πριν τις εκλογές για να μαζέψει ψήφους

13 Μαΐου 201812:08

Το έργο, χιλιοπαιγμένο, πριν από εκλογική διαδικασία καταγγέλεις – άλλοι έταζαν παραδείσους και προγράμματα Θεσσαλονίκης – σηκώνεις τους τόνους, πετάς μερικές λέξεις πιασάρικες Π.Μ (προ μνημονίου) και στο τέλος λες  «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης» καλεί τους συναδέλφους «να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της και να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα, της υπεράσπισης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας στα χέρια τους»

Αναλυτικά το Δελτίο της «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης» 

Την διοίκηση του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης  καταγγέλλει για εκφυλιστικές διαδικασίες η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης. Η διοίκηση κρατά τους συναδέλφους σε πλήρη άγνοια και λειτουργεί με τρόπο που οδηγεί στην απομαζικοποίηση, την  περιχάραξη και τον εκφυλισμό του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση με την τακτική της καλλισιεργίας καθυστερεί την επίδοση απόφασης σε αίτημα μελών, απορρίπτει αιτήσεις εγγραφών με ανυπόστατες δικαιολογίες, αποκρύπτοντας το μητρόω που μπορεί να αποδείξει το βάσιμο της καταγγελίας. Η πρόφαση για τα προσωπικά δεδομένα αποτελεί φτηνή δικαιολογία.

Επίσης, ορίζει Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση μία μέρα πριν τις εκλογές ώστε να μην υπάρξει ζύμωση απόψεων και προτάσεων. Συνέλευση που δεν περιέχει στα θέματα (τουλάχιστον γραπτώς) τον οικονομικό απολογισμό και προγραμματισμό δράσης, ούτε την εκλογή εφορευτικής επιτροπής ( η οποία πρέπει να συνεδριάσει κανονικά πριν τις εκλογές).

    Η διοίκηση αρνείται επίμονα να εγγράψει μέλη της συναδέλφους  στον σύλλογο, γιατί φοβάται ότι μπορεί να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Κινδυνεύει ο Σύλλογος να μετατραπεί πλήρως σε “παραμαγαζο” της διοίκησης. Προφυλάσσουν τη συντεχνιακή αντίληψη και τις καρέκλες τους στο ΔΣ. Μάταια όμως πασχίζει η διοίκηση του Συλλόγου  με τέτοιες διαδικασίες  ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης θα παραμείνει «κλειστό κλαμπ » για όσους  η ίδια εγκρίνει.

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης» καλεί τους συναδέλφους «να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της και να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα, της υπεράσπισης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας στα χέρια τους» . Για ένα σωματείο που θα δίνει τη μάχη της υπεράσπισης και της διεύρυνσης των δικαιωμάτων τους, έξω από τα τείχη του συντεχνιασμού, μαζί με τους εργαζόμενους και όλο το λαό. Αυτούς που παλεύουν ενάντια στη πολιτική που αφανίζει αυτοαπασχολούμενους προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr