“Άρχισαν τα όργανα” στο ΠΑΣΟΚ για τις απολύσεις και τις “κλειδαριές”. Τσαρτσάρας: “Δεν θα το έκανα ποτέ” !

13 Σεπτεμβρίου 201309:33

Παρέμβαση στα όσα αρνητικά συμβαίνουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και έχουν προκαλέσει θυμηδία στην κοινωνία, επιχειρεί με δήλωσή του στο XanthiPress.gr  ο τελευταίος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Αχιλλέας Τσαρτσάρας.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν γνώριζε όλες αυτές τις προθέσεις και αν είχαν εκδηλωθεί όσο ήταν γραμματέας, ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχαν στο συνέδριο του κινήματος οι τεχνικές γραμματείες, παρόντος του ίδιου, με το Ν. Σαλαγιάννη, αυτός ήταν καθησυχαστικός. Όπως σημειώνει, η φράση που χρησιμοποίησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν «επιστρέψτε στα καθήκοντά σας, το ζήτημα αυτό θα μας απασχολήσει αργότερα»

Έκτοτε οι υπάλληλοι παρέμειναν απλήρωτοι και με τις πρόσφατες απροσδόκητες εξελίξεις το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τς εξωθήσει σε οικειοθελείς παραιτήσεις, εγείροντας σοβαρά ηθικά ζητήματα. «Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Ν. Σαλαγιάννη ή κάποια τοπική απόφαση αλλά αν ήμουν Γραμματέας, δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό που έγινε με τις κλειδαριές στα γραφεία» σημείωσε ο τέως Γραμματέας,  «αδειάζοντας» τη νέα Νομαρχιακή της Ξάνθης.

Διαχώρισε τη θέση του ο Ανέστης Αντωνιάδης

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr η απόφαση για να αλλάξει η κλειδαριά τέθηκε σε ψηφοφορία στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής, το βράδυ της Τετάρτης και εγκρίθηκε ενώ μειοψήφισε μόνο ο Ανέστης Αντωνιάδης !

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη μετά την απαγόρευση της τοπικής Νομαρχιακής (παρότι οι υπάλληλοι ανήκουν στα κεντρικά του κόμματος) στην τεχνική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης να ασκεί τα καθήκοντά της με την προτροπή να να βρίσκεται μόνο στο προθάλαμο των γραφείων και να «κοιτάζει τους τοίχους».

Στον επόπτη εργασίας η υπάλληλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Ήδη η υπάλληλος προσέφυγε στον Επόπτη Εργασίας ζητώντας την παρέμβαση των υπηρεσιών στο ζήτημα που έχει προκύψει και μετά την έκταση που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του XanthiPress,gr, οι υπάλληλοι σε όλες τις Νομαρχιακές εμφανίζονται αποφασισμένες να μην υποκύψουν στις πιέσεις να παραιτηθούν από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις ενώ κινούνται άμεσα δικαστικά.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr