Αποχώρηση Α. Κηπουρού από τη ΛΑΕ Ξάνθης. Διαφωνεί με το χωρισμό κράτους-εκκλησίας

19 Φεβρουαρίου 201613:24

Την αποχώρησή του από τη ΛΑΕ στην Ξάνθη ανακοινωσε ο συνδικαλιστής των μηχανικών του Δημοσίου Αλεξανδρος Κηπουρός, ο οποίος κοινοποίησε την επιστολή της αποχώρησής του, στην οποία αναφέρει:

Αγαπητοί μου ,σύντροφοι μου ,για τον λίγο  χρόνο που συμπορευτήκαμε μαζί ευχαριστώ για τις όμορφες κουβέντες ανταλλάξαμε   αλλά  λυπάμαι για τις εμμονές σας.

 Αποχωρώ από την πολιτική γραμματεία της ΛΑΕ Ξάνθης για λόγους θεολογικής προσέγγισης .

Διαπιστώνω με λύπη μου ότι είναι άλλη μια αριστερά…. και όχι μια άλλη αριστερά… που ενώ μιλά για έμπνευση από το απελευθερωτικό, δημοκρατικό όραμα του Ρήγα Φεραίου από την άλλη θέτει στόχο της  να γίνει πράξη ο διαχωρισμός Εκκλησίας- κράτους και να αξιοποιηθεί για τις λαϊκές ανάγκες η εκκλησιαστική περιουσία για αυτό και η εμμονή για  νέα εθνοσυνέλευση. Διαφωνώντας  στον ακρωτηριασμό που έντεχνα παρουσιάζετε, της  καινούργιας πολιτιστικής άνοιξης ,σας λέω μόνο τούτο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μας  και η πνευματική καρδιά της Ελλάδας και θέλοντας να το διαφυλάξω αποχωρώ από το εγχείρημα ΛΑΕ.

 

Αλέξανδρος Κηπουρός 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr