Αποσύρει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο ο Τάσος Τεφρωνίδης

29 Οκτωβρίου 201809:13

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Τάσος Τεφρωνίδης ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την κούρσα διεκδίκησης για την Δήμο, αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Θέλοντας να διευκολύνω την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης από το αδιέξοδο που προέκυψε με την τελείως διαφορετική πολιτική λογική για το πως θα πρέπει να λειτουργεί και να συγκροτηθεί ο συνδυασμός μου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου η επιστροφή της πρόταση που μου έκανε ήταν πλέον μονόδρομος . Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απο τους συμπολίτες μου που αγκάλιασαν με θέρμη την υποψηφιότητα μου , αλλά παράγοντες έξω απο την λογική μου και για να διαφυλάξω την ακεραιότητα και τον πολιτικό προσανατολισμό μου , με ώθησαν να μη δεχθώ πλέον αυτήν κατά τα αλλα τιμητική πρόταση. Ήταν πλέον αδύνατο να μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες μου για ένα δήμο που πραγματικά αξίζει σε αυτήν την πόλη . Όλο αυτον τον καιρό συνάντησα και μίλησα με συμπολίτες μου που πραγματικά ενδιαφέρονταν για την αγαπημένη μας πόλη , ένιωθα οτι έβλεπαν στα μάτια μου οτι θα μπορούσαν να συνεχίζουν να ελπίζουν στην μεγάλη ανατροπή που θα έδινε στην πόλη μας την αίγλη που της αξίζει . Ελπίζω να αρκεί ο χρόνος τον 7 μηνών που απομένουν για την αναζήτηση άλλου υποψηφίου . Θέλω να ευχαριστήσω τους καινούργιους φίλους και συνοδοιπόρους που απέκτησα σε αυτό το σύντομο ταξίδι , τους διαβεβαιώνω οτι έχουν πλέον μείνει στην καρδιά μου. 
Παραμένω ενεργός πολίτης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr