Απορρίφθηκε η προσφυγή Μωραΐτη και στην Επιτροπή του αρ. 152 για την ακύρωση της σφράγισης στο Κτήμα Πολιτεία

14 Μαρτίου 201408:30

Αρνητική ήταν για τον Πρόεδρο του ΕΒΕ η απόφαση και της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152, όπου είχε προσφύγει ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που είχε απορρίψει την προηγούμενη προσφυγή του εναντίον της απόφασης του Δήμου Αβδήρων για τη σφράγιση του καταστήματος Κτήμα Πολιτεία.

Ο Σ. Μωραϊτης, προσέφυγεστις 7 Ιανουαρίου στην εν λόγω Επιτροπή με πρόθεση να ακυρωθεί η πολυσυζητημένη απόφαση του Θ. Καρούντζου (13291/10-12-2013), ο οποίος είχε κρίνει νόμιμη την απόφαση του Δήμου Αβδήρων που σφράγισε το κατάστημά του στη Λευκόπετρα.

Ο Εισηγητής του θέματος δεν δέχεται τα επιχειρήματα που εξέθεσε η πλευρά του επιχειρηματία και  η αρμόδια Επιτροπή ομόφωνα απέρριψε την προσφυγή του Προέδρου του ΕΒΕ για μια υπόθεση πολυσυζητημένη που απέκτησε ιδιαίτερο βάρος μετά την ανάδειξή της ως πολιτικής, από τον Σ. Μωραιτη.

Μετά και τη νέα αυτή αρνητική εξέλιξη για τον επιχειρηματία εξαντλούνται τα διαθέσιμα μέσα για να προσβληθεί διοικητικά η απόφαση του Δήμου για τη σφράγιση του καταστήματος λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας και θα αναμένει μόνο την εξέταση της Κύρια αίτησης ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου (αφού νωρίτερα έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις του για  αναστολή0

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr