Απόπειρα κλοπής, σύλληψη και λιποθυμία το πρωί της Τρίτης στην Ξάνθη !

4 Ιουνίου 201317:02

Κινηματογραφική ήταν το πρωί της Τρίτης στην Ξάνθη μια κλοπή που επιχείρησε μια γυναίκα από κατάστημα ρούχων στην οδό Μιχαήλ Καραολή.

Η μεσήλικας ημεδαπή μπήκε στο κατάστημα και έψαχνε για ρούχα, όταν κάποια στιγμή τοποθέτησε μέσα στην τσάντα της ένα φόρεμα. Έγινε όμως αντιληπτή απο την υπεύθυνη του καταστήματος και στην έξοδο τη σταμάτησε. Εκείνη αντιστάθηκε και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί για να την συγκρατήσουν.

Ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε σε ελάχιστο χρόνο και συνέλαβε την επίδοξη κλέφτρα. Η υπεύθυνη υπέβαλε τελικά μήνυση και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Λιποθυμία λίγα μέτρα πιο πέρα

Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πέρα από το μαγαζί ένας άντρα λιποθύμησε και χρειάστηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Τελικά διευκρινίστηκε ότι επρόκειτο για εντελώς τυχαίο περιστατικό αλλά τελικά το πρωινό της Τρίτης στην οδό Μιχαήλ Καραολή ήταν αρκετά ταραγμένο.

DSC05242

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr