Απολύθηκε η εργαζόμενη της ΕΑΣ Ξάνθης που αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση !

31 Μαρτίου 201411:20

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η ΕΑΣ Ξάνθης προχώρησε , όπως είχε προαναγγείλει, στην απόλυση εργαζόμενης, η οποία αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας, μετά από 27 χρόνια εργασίας.

Όπως είναι γνωστό στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι που είχαν αρνηθεί την υπογραφή ατομικής σύμβασης, ότι αν δεν άλλαζαν στάση, η ΕΑΣ θα τους απέλυε μέσω της κατάργησης των τμημάτων στα οποία υπηρετούν.

Τελικά μία εργαζόμενη δεν υπέκυψε και οδηγήθηκε στην απόλυση, όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 το Σάββατο,  ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  Α. Τσόγκας.

Για το θέμα, που είχε αποκαλύψει το XanthiPress.gr τοποθετήθηκε και το Σωματείο Εργαζομένων με σκληρή ανακοίνωσή του στην οποία καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΑΣ Ξάνθης για την απόλυση της εργαζόμενης η οποία, όπως αναφέρει, αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση κάτω από το κατώτατο όριο των αποδοχών που προβλέπει γι’ αυτήν ο νόμος.Εικόνα 003

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr