Απολύμανση στα σχολικά κτίρια του Τοπείρου για την ασφαλή επιστροφή των μικρών μαθητών

27 Μαΐου 202013:26

Την απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου έχουν αναλάβει τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Τοπείρου. Έπειτα από την απολύμανση των Γυμνασίων, συνεχίζεται η διαδικασία σε όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία που βρίσκονται στην χωρική αρμοδιότητα του Δήμου, προκειμένου αυτά να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους λιλιπούτειους μαθητές.

Επιστρέφοντας πίσω στο σχολείο τους, τα παιδιά θα βρουν καθαριστικά, μάσκες και αντισηπτικά διαλύματα, ώστε να είναι προστατευμένα από το ενδεχόμενο να έρθουν σε επαφή με τον COVID-19.

Σχολιάζοντας την ευθύνη που έχει η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Δήμου απέναντι στην ασφάλεια παιδιών, εκπαιδευτικών και της ευρύτερης κοινότητας, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε ότι «Οι απολυμάνσεις στα σχολεία μας συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των πολιτών και των μαθητών. Ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και ενημερωνόμαστε από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας με υπευθυνότητα».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr