Απολύμανση στα δημοτικά κτίρια έκανε ο Δήμος Τοπείρου

20 Μαρτίου 202019:31
Σε απολύμανση τριών κτιρίων του (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Ύδρευση) προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τοπείρου στο πλαίσιο της λήψης μιας σειράς από προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του ενδεχομένου να μεταδοθεί ο κορονοϊός COVID-19 σε χώρους που, όχι μόνο εργάζονται οι υπάλληλοί του αλλά προσέρχονται και δημότες. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, με απόφασή του από μέρες ανέστειλε την λειτουργία και της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Τρίτη στο Εύλαλο αλλά και έχει προσαρμόσει την γενικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του στις υποδείξεις της Κυβέρνησης για την προστασία του πλυθησμού από τον αυξανόμενο κίνδυνο της πανδημίας.
 
Ο κ. Μίχογλου ανέφερε πως “ο Δήμος μας υπηρετεί πάντα το γενικό καλό και σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα δημόσιας υγείας δεν διαπραγματευόμαστε για κανέναν λόγο την προστασία των συνδημοτών μας. Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Κανείς δεν περισσεύει και τίποτα δεν μπορεί να αποτελεί μεγαλύτερη προτεραιότητα από την ανθρώπινη ζωή που είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε.”
 
Το έργο του συνεργείου απολύμανσης διευκόλυναν με την αρμοδιότητά τους οι Αντιδήμαρχοι Τοπείρου Δημήτρης Ψεμματάς και Σμαρώ Βαχαρέλη.
 
 
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr