ΑΠΩΚΛΙΣΤΟΙΚΟ – Στην Πάτρα Αντωνιάδης με όλο τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου

3 Μαρτίου 201921:33

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης, θα ναυλώσει λεωφορείο με το οποίο θα μεταφέρει τον συνδυασμό υψηλής πολιτικής στην Πάτρα

Εκεί θα παραδοθούν μαθήματα πως πετάνε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ έξω από τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ , ΚΙΝΑΛ, η τέλος πάντων όπως λέγεται. 

Για αυτούς που δεν μπορούν να βγάλουν την συριζήλα από μέσα τους, θα πραγματοποιηθούν ειδικοί εξορκισμοί τύπου εμιλυ τζοουνς.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

Άτομα τα οποία περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του ΤΕΕ, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν “έξω οι Συριζαίοι”, δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τα πνεύματα να ηρεμούν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ, ενώ στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr