Στελέχη της ΔΗΜΑΡ συνάντησε στο γραφείο του ο Γιώργος Πεταλωτής

29 Αυγούστου 201312:21

Συνάντηση στο Γραφείο του πρώην Υπουργού Γιώργου Πεταλωτή, στην Κομοτηνή την Τετάρτη, είχαν στελέχη της Περιφερειακής Οργάνωσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του XanthiPress.gr

Το θέμα της επαφής που υπήρξε φέρεται να είναι η ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και γενικότερα της κεντροαριστεράς ενώ έγινε σε θετικό κλίμα που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για ένταση των συζητήσεων μεταξύ τους.

Καθώς η συνάντηση είναι δυνατόν να προκαλέσει αρκετούς ψιθύρους γύρω από πιθανή συνεργασία του Γιώργου Πεταλωτή με το κόμμα του Φ. Κουβέλη (δεδομένης και της κακής άποψης που φέρεται να έχει εκφραστεί από τον πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ) αυτό που προκύπτει είναι πως ζητούμενο δεν είναι ο τρόπος που θα συνεργαστεί πολιτικά η εκλογικά το κόμμα της ΔΗΜΑΡ με τον πρώην Βουλευτή αλλά αν θα προκύψει μέσα από τη συνεργασία η ανασυγκρότηση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά από την συζήτηση που αναμένεται να  πυροδοτήσει την πολιτική συζήτηση στην περιοχή, για πολλούς λόγους. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, επιβεβαίωσε με Δελτίο Τύπου τις πληροφορίες του XanthiPress.gr (κλικ εδώ)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr