Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι λόγω υπογλυκαιμίας και έπεσε πάνω στο φανάρι, στην είσοδο της Ξάνθης

19 Οκτωβρίου 201403:33

Στο τιμόνι αποκοιμήθηκε ένας διαβητικός στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε φωτεινό σηματοδότη στην είσοδο της πόλης, χωρίς πάντως, να τραυματιστεί αλλά προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

20141018_235008Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στον κόμβο της εισόδου της πόλης, που ελέγχεται από φωτεινούς σηματοδότες. Ο ηλικιωμένος κάτοχος του ΙΧ, ο οποίος είναι ινσουλινοεξαρτώμενος ζαχαροδιαβητικός υπέστη κρίση υπογλυκαιμίας (προφανώς από καθυστέρηση λήψης της ινσουλίνης ή λόγω κούρασης από έντονη δραστηριότητα) με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του στο τιμόνι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει πλήρως τον έλεγχο του οχήματος,στο ρεύμα εισόδου,  και να πέσει πάνω στην κολώνα με το φανάρι, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνθρωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που επιθεώρησαν τον κόμβο και διαπίστωσαν ότι είχε καταρρεύσει το σύστημα που ρυθμίζει τους όλους σηματοδότες της διασταύρωσης.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μ. Τσέπελης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, η βλάβη θα επισκευαστεί μετά την έλευση του αρμόδιου συνεργείου της Siemens, που δεν θα γίνει πριν τη Δευτέρα. Πάντως, όπως ανέφερε, είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν έπεσε σε άλλο όχημα ή σε πεζούς αλλά πάνω στο φανάρι με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές και να μην τραυματιστεί κανείς.

20141018_234930

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr