Αποφύγετε τον ΟΤΕ Ξάνθης σαν τον διάβολο το λιβάνι

5 Ιουλίου 201915:00

Τα πράγματα είναι πολύ απλά στον ΟΤΕ Ξάνθης, κάνεις αίτηση για σύνδεση Παρασκευή, σου υπόσχονται ότι στην χειρότερη περίπτωση θα είναι έτοιμη σε 7 ημέρες (2019), σε καλούν όχι μετά από 7 ημέρες αλλά 9 ημέρες για να κάνουν μια μέτρηση, και σου τοποθετούν την γραμμή μετά από 5 ημέρες.

Μέχρι εδώ λες , υπομονή!! Όμως ενδιάμεσα, καλείς στο κατάστημα της Βόγδου σε όποιο νούμερο βρεις στο διαδίκτυο και δεν το σηκώνει ποτέ κανείς. Καλείς στον τεχνικό (κινητό) που έκανε την μέτρηση για να σου δώσει σταθερό, και αυτό που σου δίνει, δεν το σηκώνουν ποτέ!

Την ημέρα που σου περνάνε την γραμμή, ρωτάς τον τεχνικό “το cosmote tv δεν θα το περάσετε”,

και απαντά “αααα είναι άλλος το tv, εργολάβος, καλέστε τον”

τους απαντάς “μα δεν μου είπε κανείς ότι πρέπει να πάρω κάποιον άλλον, αλλιώς θα είχα πάρει”

και απαντά “αααα δεν το θυμάστε ότι σας το είπαν”

και αναγκάζεσαι να βρεις το τηλέφωνο του ΟΤΕ Ξάνθης, μέσα από το 13888 πληροφορίες του ΟΤΕ. Τι γίνεται τότε, σε συνδέουν με ένα τηλέφωνο Αθήνας, που είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟ για το κατάστημα της Ξάνθης (πάρε το αυγό και κούρευε) , το οποίο όμως με λύπη του σε ενημέρωσε ότι το κατάστημα έχει κλείσει και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Με λίγα λόγια, μην μπλέξετε με τον ΟΤΕ Ξάνθης

Να σημειώσουμε μόνο, το 2006 το ίδιο κατάστημα, Μιχαήλ Βόγδου, έκανε συνδέσεις αυθημερόν

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr