Αποφάσεις για την Κοινωνία Δημοτών σε εξοχικό της Θάσου

16 Αυγούστου 201819:40

Σε πλήρη διάλυση είναι η δημοτική παράταξη “Κοινωνία Δημοτών” η οποία φαίνεται πως αυτή την στιγμή δεν διαθέτει την προσωπικότητα στην ηγετική ομάδα που μπορεί να προχωρήσει για τις επόμενες εκλογές. 

Ο Σάββας Μελισσόπουλος πρέπει να θεωρείται πλέον παρελθόν για υποψήφιος δήμαρχος και θα αρκεστεί σε μια “φιλική συμμετοχή” στο ψηφοδέλτιο που – και αν – θα δημιουργηθεί για να διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης ενώ ο Μανώλης Φανουράκης με τον τρόπο που διαχειρίστηκε με το περιστατικό της βιοπραγίας έδειξε πως δεν διαθέτει μετά από τόσα χρόνια την εμπειρία να διαχειριστεί κρίσεις.

Το κενό αυτό που υπάρχει στην παράταξη έχει θορυβήσει πολλούς και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση σε εξοχικό της Θάσου ώστε να καταλήξουν σε έναν υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος θα μπορέσει να δημιουργήσει έναν συνδυασμό όχι τόσο για να διεκδικήσει και να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές αλλά αυτές του 2024.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr